ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πλάνο αξιοποίησης των Ραούλ Μπράβο και Νέτο από τον Άρη…

Η στελέχωση του Άρη της «επόμενης μέρας» είναι ένα από τα υψίστης σημασίας θέματα στην ατζέντα του Θοδωρή Καρυπίδη, αναφορικά με τον σχεδιασμό της ομάδας για την χρονιά της επιστροφής. Ραούλ Μπράβο και Ντάρσι Νέτο, θα έχουν καθοριστική θέση σε αυτό.

Οι ημιτελικοί του Champions League παίζουν στο Stoiximan.gr με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα!

Μπορεί τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο τον Θοδωρή Καρυπίδη να τον απασχολεί η συμφωνία για το τηλεοπτικό συμβόλαιο της επόμενης σεζόν, ωστόσο και η στελέχωση της ομάδας, είναι κάτι που τον σκέφτεται ιδιαίτερα. Τα δεδομένα για τον Άρη, με την επιστροφή στη φυσική του θέση αλλάζουν άρδην, όπως και οι απαιτήσεις για να μπορέσει ο σύλλογος να έχει τη νέα σεζόν πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως αρμόζει στην ιστορία του.

Θεωρείται δεδομένο, πως πολλά θα αλλάξουν ως προς τον τρόπο λειτουργίας του Άρη, τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε διοικητικό επίπεδο. Ρόλο στον Άρη της επόμενης σεζόν -όχι απαραίτητα διοικητικό- θα έχει ο Ραούλ Μπράβο, με τον οποίο ο Θοδωρής Καρυπίδης, διατηρεί άριστες σχέσεις.

Αυτό είχε αποδειχθεί από την κοινή παρουσία τους στη Βέροια, αλλά και τον Άρη στην πορεία, καθώς ο Ισπανός «κρέμασε» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Μπορεί ο τρόπος που αποχώρησε από την ομάδα να μην ήταν ο καλύτερος δυνατός, καθώς για αγωνιστικούς λόγους λύθηκε το συμβόλαιό του, όμως με τον πρόεδρο της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, έχει μέχρι και σήμερα καλές σχέσεις.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν, πως το τελευταίο διάστημα, συνομιλούν αρκετά συχνά, ανταλλάσσοντας απόψεις για την επόμενη σεζόν. Το ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με σπουδαία καριέρα σε Ισπανία (Ρεάλ Μαδρίτης, Ράγιο Βαγιεκάνο) και Ελλάδα είναι γνωστό, όπως γνωστές είναι και οι γνωριμίες που έχει αναπτύξει στο χώρο του ποδοσφαίρου, σε όλη την Ευρώπη. Αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί σε πρώτο βαθμό, ο Θοδωρής Καρυπίδης, σε τομείς όπως η στελέχωση του ρόστερ, με παίκτες κυρίως από την Ιβηρική χερσόνησο.

Μπορεί το καλοκαίρι να αποσύρεται οριστικά από την ενεργό δράση, όπως ο ίδιος έχει αφήσει να εννοηθεί, διανύοντας αισίως το 37ο έτος της ηλικίας του, ωστόσο το μέλλον του Ντάρσι Νέτο θα είναι συνυφασμένο με τον Άρη. Ο Βραζιλιάνος στο μυαλό του Θοδωρή Καρυπίδη, μπορεί να προσφέρει όσα και ο Ραούλ Μπράβο, γι αυτό και έχουν συμφωνήσει να παραμείνει από κάποιο πόστο στην ομάδα και από τη νέα σεζόν.

Φημολογήθηκε έντονα πως θα αναλάβει πόστο στις ακαδημίες, όμως, από τη στιγμή που δεν δείχνει διατεθειμένος να ασχοληθεί με την προπονητική -τουλάχιστον προς το παρόν- ίσως αναλάβει πόστο στο τμήμα σκάουτινγκ, καθώς έχει τη δυνατότητα να συνεργαστεί με άλλοτε συμπαίκτες του από τον Άρη, προκειμένου να αναζητήσουν παίκτες στην Λατινική Αμερική.

To Top