Πλέι οφ Super League 2: «Μάχες» σε Χανιά και Λιβαδειά για την κορυφή

Τα ματς Χανιά – Ιωνικός και Λεβαδειακός –Εργοτέλης ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League 2.

Επιστροφή στην δράση για τα πλέι οφ της Super League 2, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται σε δύο αγώνες.

Στις 15:30 στα Χανιά η τοπική ομάδα υποδέχεται τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ιωνικό, ο οποίος μετά την εντός έδρας ήττα του στην πρεμιέρα από τον Λεβαδειακό επιζητά την πρώτη του νίκη στο μίνι πρωτάθλημα ανόδου… Από την πλευρά της, η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου στοχεύει στη νίκη, που θα την διατηρήσει ζωντανή στην μάχη της 2ης θέσης.

Την ίδια ώρα στην Λιβαδειά ο Λεβαδειακός, ο οποίος βρίσκεται σε απόσταση 3 βαθμών από την πρώτη θέση αντιμετωπίζει τον Εργοτέλη. Η ομάδα του Τζιουζέπε Σανίνο, μετά την νίκη της στην πρεμιέρα θέλει να κάνει το δύο στα δύο και σε περίπτωση τυχόν στραβοπατήματος του Ιωνικού να τον πιάσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Όσον αφορά τους Κρητικούς του Γιάννη Ταουσιάνη, μετά την νίκη τους επί του Διαγόρα φιλοδοξούν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα τους φέρει πιο κοντά στην 2η θέση.

Τέλος στο άλλο ματς της ημέρας, το οποίο επίσης γίνεται στις 15:30 στη Ρόδο ο Διαγόρας τίθεται αντιμέτωπος με την Ξάνθη. Το συγκρότημα του Σάκη Θεοδοσιάδη, έπειτα από την ήττα του στην πρεμιέρα από τον Εργοτέλη θέλει να αρχίσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του, εντός έδρας για το μίνι πρωτάθλημα ανόδου. Από την πλευρά τους οι Θρακιώτες του Μπάμπη Τεννέ, έπειτα από την εντός έδρας ισοπαλία στην πρεμιέρα με τα Χανιά θέλουν τη νίκη προκειμένου να καλύψουν το χαμένο τους έδαφος και να μείνουν μέσα στην μάχη για την άνοδο.

To σημερινό πρόγραμμα των πλέι οφ:

15.30 Χανιά – Ιωνικός Νικαίας

15.30 Λεβαδειακός – Εργοτέλης

15.30 Διαγόρας Ρόδου – Ξάνθη

To Top