«Πλήγμα η μη ένταξη στο άρθρο 99»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη και πρώην μέλος της ΠΑΕ, Αλέκος Κατσιαούνης, μίλησε για την ποδοσφαιρική χρονιά που πέρασε τονίζοντας πως το μεγαλύτερο πλήγμα για τους “κίτρινους” είναι η μη ένταξη της ομάδας στο άρθρο 99.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον “Αρένα”:

Για την χρονιά που πέρασε:

“Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη χρονιά αυτή που πέρασε. Ο Άρης πέρυσι κατάφερε σώθηκε και έσωσε τη παρτίδα όμως τα προβλήματα υπάρχουν. Αυτοί που διαχειριζόντουσαν την ομάδα παλαιότερα,  την οδήγησαν  σε μια απόγνωση. Από εκεί και πέρα και εμείς οι Αρειανοί κάναμε λάθη και οδηγηθήκαμε στη κατάσταση που είμαστε τώρα. Το χειρότερο είναι πως η ομάδα δε κατάφερε να μπει στο άρθρο 99. Το γεγονός αυτό έβαλε την ομάδα σε περιπέτειες και μπελάδες”.

Για την τωρινή διοίκηση:

“Ο κ. Σκόρδας αντιμετωπίζει τα προβλήματα με διαφορετικό τρόπο. Είναι ένας ικανός άνθρωπος αλλά θεωρώ πως τα προβλήματα είναι πάρα πολύ μεγάλα και ίσως να μη μπορεί να τα αντιμετωπίσει”.

Για την λύση του επενδυτή:

“Ο επενδυτής που ακούγεται θα πρέπει να έχει τόσο μεγάλη ισχύ που θα σβήσει όλα τα προβλήματα της ομάδας. Διαφορετικά θα υπάρχουν οι έριδες που υπάρχουν πάντα”.

Για την ενίσχυση που χρειάζεται ο Άρης αγωνιστικά:

“Ο Άρης χρειάζεται ενίσχυση και ο Σούλης Παπαδόπουλος έχει όλες τις πρωτοβουλίες. Ας ελπίσουμε οι παίκτες που θα έρθουν να βοηθήσουν όσο το δυνατό μπορούν. Όσο αναφορά τον Παπαστεριανό, έπρεπε να μείνει στην ομάδα και όχι να προσπαθεί τώρα ο Άρης να τον ξαναποκτήσει”.

To Top