ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πλήγωσε τον ποδοσφαιρικό τους εγωισμό η ήττα στο Μόλντε, ζητούμενο η σωστή αντίδραση!

Είναι ηλίου φαεινότερον πως η ήττα από την Μόλντε, με τον τρόπο που ήρθε, χάρη στα… δώρα των παικτών του Άρη στους Νορβγηγούς, πλήγωσε τον ποδοσφαιρικό εγωισμό των “κιτρινόμαυρων”!

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Η ατάκα του Θοδωρή Καρυπίδη, χθες το βράδυ, μετά την προπόνηση και την οποία παρακολούθησε το επιβεβαιώνει: “Δεν κέρδισε η Molde στο πρώτο παιχνίδι, ο Άρης έχασε. Δεν γίνεται με αυτό που είδα σήμερα στην προπόνηση να χάσουμε ποτέ. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση. Δεν γλιτώνουν. Together we rise. Vamos”.

Οι Νορβηγοί έδειξαν πως αν και σε καλύτερη φυσική κατάσταση δεν είναι καλύτερη ομάδα από τον Άρη, καθώς έκαναν το αυτονόητο σε τέτοιου είδους περιπτώσεις. Τιμώρησαν κάθε λάθος του Άρη και κάθε αγωνιστική του αφέλεια μέσα στο παιχνίδι. Δεν χαρίστηκαν, καθώς… σπανίζουν τέτοιες ευκαιρίες.

Πίστη στην ανατροπή υπάρχει εντός της ομάδας, καθώς άπαντες αντιλήφθηκαν πόσο αδίκησαν τους εαυτούς τους την περασμένη Πέμπτη. Δεν ήταν τόσο η ήττα, καθώς είχαν μπροστά τους μία ποιοτική και αξιόλογη ομάδα, αλλά ο τρόπος που ήρθε αυτή…

Οι πιθανότητες είναι πλέον ελάχιστες, όμως όσο υπάρχουν όλοι στην ομάδα, προπονητής, παίκτες, προσωπικό είναι αποφασισμένοι να τις κυνηγήσουν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο της ρεβάνς.

Πληγώθηκε ο ποδοσφαιρικός τους εγωισμός και το βέβαιο είναι πως θέλουν να δείξουν αντίδραση! Ζητούμενο φυσικά είναι να μεταφέρουν με την αγωνιστική τους εικόνα την πίεση από τις πλάτες τους που είναι αυτές τις μέρες στον αντίπαλο, διότι σε κάθε άλλη περίπτωση εγκυμονεί ο κίνδυνος να “πνιγούν” στο άγχος και τα αποτελέσματα να είναι εντελώς διαφορετικά.

Πάνω σε αυτό τον τομέα δουλεύει ο Σάββας Παντελίδης, προκειμένου η ομάδα του να μπει στον αγωνιστικό χώρο του Κλεάνθης Βικελίδης την Πέμπτη με μοναδικό γνώμονα την ανατροπή, έχοντας πάθος, συγκέντρωση, υπομονή και καθαρό μυαλό…

To Top