Πλήθος κόσμου στην κοπή πίτας του στίβου του Άρη (photos)

Το πρωί της Κυριακής 27/01/2019 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του τμήματος στίβου του Άρη «Κοπή Βασιλόπιτας και βράβευση αθλητών».

Αναφέρει η ενημέρωση του ΑΣ Άρης: «Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα «Vamos» του Sports Café του γηπέδου «Κλεάνθης Βικελίδης» παρευρέθησαν αθλητές και αθλήτριες , οι γονείς και συγγενείς των αθλητών μας, το προπονητικό τιμ του τμήματος, παλαιοί προπονητές και αθλητές, ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, κ. Τομπούλης Αναστάσιος και εκπρόσωποι τύπου. Αίσθηση προκάλεσε η πολύ μεγάλη προσέλευση των παλαιών πρωταθλητών και πρωταθλητριών.

Στην εκδήλωση βραβεύθηκαν τέσσερις παλαιοί αθλητές, οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς δόθηκαν και τιμητικές πλακέτες στις οικογένειες τεσσάρων παλαιών αθλητών μας που έφυγαν από κοντά μας .

Τιμήθηκαν επίσης αθλητές και αθλήτριες που κατέλαβαν θέσεις σε οκτάδα των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων. Ακολούθησε η κοπή βασιλόπιτας και η εκδήλωση έκλεισε με ανταλλαγή απόψεων με θέμα τον Στίβο και την πορεία του τμήματος.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά την εταιρία αθλητικών ειδών «Saucony» για την ευγενική χορηγία ενός ζεύγους «spikes» για τον τυχερό που βρήκε το φλουρί».

Δείτε ΕΔΩ τις φωτογραφίες της «κιτρινόμαυρης» εκδήλωσης.

To Top