ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πλήρης ανάλυση των οικονομικών σε πιστωτές και κόσμο

Ξεκινάει μια μακρά περίοδος στον μπασκετικό Άρη στη διάρκεια της οποίας το ενδιαφέρον μεταφέρεται εκτός γηπέδου και θα πρέπει να δοθεί από τον Δημήτρη Γουλιέλμο και τους συνεργάτες του η πλήρης εικόνα της ΚΑΕ καταρχήν στους πιστωτές και μετά στον κόσμο της ομάδας.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Ο νέος ιδιοκτήτης της ΚΑΕ έχει δεσμευτεί δημόσια ότι θα μιλήσει στον κόσμο του Άρη για όλα όσα έχουν γίνει το τελευταίο τρίμηνο, αλλά και όλα  όσα έχει στο μυαλό του για την επόμενη μέρα της εποχής Λάσκαρη.

Ο ίδιος θα κρίνει πότε θα έρθει αυτή η στιγμή, αν και είναι απολύτως λογικό όλοι να θέλουν να ακούσουν… χθες τι έχει να πει ο Γουλιέλμος, διότι υπάρχουν ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις και απορίες που ζητούν λύσεις.

Αυτό που πρωτίστως θα πρέπει να εξηγηθεί προς πάσα κατεύθυνση είναι ότι η οικονομική θέση της ΚΑΕ είναι τραγική.

Πρωτίστως θα πρέπει να αναλυθεί με ορθολογικό τρόπο και με στοιχεία στους πιστωτές, σε αυτούς που έχουν λαμβάνειν χρήματα από την ΚΑΕ, τους έχουν επιδικαστεί χρηματικά ποσά μέσα από δικαστικές αποφάσεις και περιμένουν να εισπράξουν.

Δευτερευόντως θα πρέπει να αναλυθεί στον κόσμο η κατάσταση σε οικονομικό επίπεδο, για να έχει ο καθένας φίλαθλος στο μυαλό του υπό ποιο πρίσμα θα βλέπει την ομάδα του να μάχεται του χρόνου στο παρκέ.

Λόγια αληθινά κι ας είναι σκληρά θέλει να ακούσει ο φίλαθλος του Άρη και αυτά τα λόγια να συνδυάζονται με πράξεις. Αυτό έχει συμβεί το τελευταίο δίμηνο. Λίγα λόγια, περισσότερες πράξεις έφεραν το αποτέλεσμα εντός παρκέ, αλλά μπορεί τα δύσκολα να πέρασαν, ωστόσο τα δυσκολότερα τώρα ξεκινούν.

To Top