ΜΠΑΣΚΕΤ

Πλήρης επιβεβαίωση του PRESSARIS: Πέρασε παμψηφεί το αίτημα του Άρη από την ΕΟΚ για τον 22ο τίτλο της ιστορίας του

Πλήρης επιβεβαίωση του PRESSARIS: Πέρασε παμψηφεί το αίτημα του Άρη από την ΕΟΚ για τον 22ο τίτλο της ιστορίας του.

Το αίτημα  που έκανε ο Άρης στην ΕΟΚ για να αναγνωριστεί ο τίτλος του Σούπερ Κυπέλλου του 1986, πέρασε παμψηφεί και έτσι οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν πλέον 22 τίτλους καταγεγραμμένους.

Όπως είχατε ενημερωθεί πριν μερικές μέρες μετά από πολλά χρόνια και με ενέργειες που εντάθηκαν τους τελευταίους μήνες  από τον κιτρινόμαυρο σύλλογο η ΕΟΚ σε συνεργασία με την ΓΓΑ αποφάσισαν και επίσημα να αναγνωριστεί το Σούπερ Καπ του 1986. Τότε που ο Αυτοκράτορας Άρης “σκούπισε” τον Παναθηναϊκό.

Οι άνθρωποι του Άρη είχαν αποστείλει σχετική επιστολή στην ΕΟΚ το προηγούμενο διάστημα ζητώντας από την Ομοσπονδία την αναγνώριση του Σούπερ Καπ, που είχαν κερδίσει απέναντι στον Παναθηναϊκό το 1986 σε δύο παιχνίδια με ισάριθμες νίκες εντός και εκτός, και είχε τελεστεί υπό την αιγίδα της.

Το αίτημα των «κιτρινόμαυρων» ψηφίστηκε και επίσημα από όλο το διοικητικό συμβούλιο της ΕΟΚ και έτσι μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις, ενώ θα γίνει και η σχετική απονομή στον Άρη..

Πρόκειται για τον 22ο τίτλο της ιστορίας του Άρη μετά τα δέκα πρωταθλήματα, τα οκτώ Κύπελλα και τα τρία ευρωπαϊκά τρόπαια.

To Top