ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πλήρης και αποφασισμένος για έναν ακόμα “τελικό” ο Άρης!

Όλοι στον Άρη σε θέση μάχης ενόψει του αυριανού “τελικού” με την Λάρισα στο “Νick Galis Hall” στις 15:45 για την 16η αγωνιστική!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Στη διάθεση του Σάββα Καμπερίδη από χθες και ο Μιλόσεβιτς που ταλαιπωρήθηκε από μερικές ενοχλήσεις αλλά τις έχει ξεπεράσει.

Επομένως, ο νεαρός κόουτς έχει όλους τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους για την αυριανή αναμέτρηση με την θεσσαλική ομάδα.

Η συσπείρωση και η ενότητα στην ομάδα είναι δεδομένη και σε αυτή την κατεύθυνση βοήθησε και η ΚΑΕ Άρης, που παρέθεσε δείπνο χθες στο αγωνιστικό τμήμα. Άπαντες στον Άρη, έχοντας και ανεβασμένη ψυχολογία μετά την επικράτηση κόντρα στον Ηρακλή, είναι αποφασισμένοι να πετύχουν ακόμα μία νίκη στο Παλέ με αντίπαλο τη Λάρισα αυτή τη φορά, ανεβάζοντας κι άλλο βαθμολογικά την ομάδα.

Απέναντί τους οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν μια ομάδα αρκετά φορμαρισμένη τη συγκεκριμένη περίοδο, που έχει πετύχει τρεις σερί νίκες (με Λαύριο και Προμηθέα εκτός έδρας και ΠΑΟΚ εντός), ενώ έρχεται με έναν νέο παίκτη-ερωτηματικό, τον Ελάιζα Τόμας, ο οποίος αντικατέστησε τον Τερέλ Παρκς.

Μαζί με τον κόσμο του, που για ακόμα μία φορά θα γεμίσει το Παλέ, ο Άρης πρέπει να πάρει τη νίκη σε ένα κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής συνέχειας στο πρωτάθλημα.

To Top