Πλήρης ο Άρης μετά από καιρό

Από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος ο Άρης ποτέ δεν αγωνίστηκε πλήρης. Είχε πάντα τραυματίες, είχε πάντα απουσίες. Σήμερα ο Βαγγέλης Αγγέλου έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του. Αν θα τους χρησιμοποιήσει όλους είναι κάτι που ο ίδιος θα κρίνει. Πάντως όλοι οι (θεωρητικά) βασικοί είναι διαθέσιμοι.

Από τη στιγμή που και ο Τζέρεμι Χαντ και ο Ευθύμης Τσακαλέρης προπονήθηκαν κανονικά όλη τη βδομάδα και είναι έτοιμοι να προσφέρουν τις υηρεσίες τους, έστω κι αν όχι στο 100% των δυνατοτήτων τους, ο Αγγέλου έχει το “οπλοστασιό” του γεμάτο.

Και στο Ρέθυμνο οι κίτρινοι είχαν παραταχθεί πλήρεις, χωρίς τους έφηβους Πουλιανίτη ή Μήτογλου, αλλά ο Βαγγέλης Αγγέλου δεν είχε δώσει χρόνο συμμετοχής στον Ζήση Σαρικόπουλο, ενώ ο Τζέρεμι Χαντ είχε παίξει μόλις 1:20 στο φετινό ντεμπούτο του.

Κόντρα στον Πανιώνιο επίσης παρατάχθηκε η “καλή” 12αδα, χωρίς απουσίες, αλλά στα 26 δευτερόλεπτα ο Άρης έχασε τον Τσακαλέρη. Έκτοτε υπάρχουν μόνιμα απουσίες και για πρώτη φορά σήμερα μετά από καιρό θα παίξει ο Άρης και πάλι πλήρης.

 

To Top