ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πλήρης ο Άρης, ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του ενόψει Ολυμπιακού και ανακοινώνει την 20μελη αποστολή

Ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του ο Άρης για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (21.30), με τον Μίχαελ Ένινγκ να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Η τελευταία προπόνηση των «κιτρινόμαυρων» είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα στο Δασυγένειο και με την ολοκλήρωσή της ο προπονητής της ομάδας θα ανακοινώσει την 20μελή αποστολή των παικτών που θα βρεθεί αύριο το βράδυ στο «Καραϊσκάκης».

«Πάμε στον αγώνα έχοντας κίνητρο και φυσικά τη διάθεση να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μίχαελ Ένινγκ, ο οποίος χαρακτήρισε «πρόκληση» το συγκεκριμένο παιχνίδι, μιας και ο αντίπαλος είναι ο πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Γερμανός προπονητής θα συμπεριλάβει στην αποστολή της ομάδας τον Χαβιέ Ματίγια, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει και στην ενδεκάδα, παίρνοντας θέση δίπλα στον Λούκας Σάσα, ενώ ο Φραν Βέλεθ θα πάει ξανά στη γνώριμη θέση του κεντρικού αμυντικού, εκτοπίζοντας έτσι τον Ούγκο Σόουζα.

Στη σημερινή προπόνηση θα γίνουν και οι τελικές δοκιμές ενόψει Ολυμπιακού και ενδεχομένως ενόψει και το κρίσιμου ημιτελικού Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ (24/06).

Ο 54χρονος κόουτς θέλει να αξιοποιήσει την συγκεκριμένη αναμέτρηση, ώστε οι βασικοί του πάρουν χρόνο συμμετοχής στα πόδια τους, προκειμένου να βρουν όσο το δυνατόν καλύτερα ρυθμό στο παιχνίδι τους.

To Top