ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πλήρης στην Πάτρα ο Άρης κόντρα στον Προμηθέα

Χωρίς κάποιο απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του για Άρη για τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου με τον Προμηθέα στην Πάτρα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Η ενημέρωση της ΚΑΕ αναφέρει: “Ο Άρης ολοκλήρωσε σήμερα (02/10) με μια μεσημεριανή προπόνηση την προετοιμασία του, ενόψει του αυριανού (03/10, 18:00) εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας, στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα μας προπονήθηκε, χωρίς απουσίες στο «Nick Galis Hall» και σε λίγη ώρα αναχωρεί οδικώς για την πρωτεύουσα της Αχαΐας.

Πριν την προπόνηση οι παίκτες του Άρη παρακολούθησαν σε video τον αυριανό τους αντίπαλο.

Στην αποστολή, της οποίας επικεφαλής είναι ο Αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Νίκος Κάλλεν, συμμετέχουν οι εξής παίκτες: Τζόουνς, Κάιζερ, Βεργίνης, Μποχωρίδης, Φλιώνης, Μπελ, Νταλό, Χρηστίδης, Σλαφτσάκης, ΜακΓκι, Χάρις, Αγγέλου.

Σπυρίδης: “Συγκεντρωμένοι από το ξεκίνημα μέχρι το τελευταίο λεπτό”

O άμεσος συνεργάτης του Βαγγέλη Αγγέλου, Βαγγέλης Σπυρίδης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ επεσήμανε: «Ο Προμηθέας Πάτρας έκανε μια εξαιρετική πορεία την περυσινή χρονιά, καταφέρνοντας να τερματίσει στη τρίτη θέση, στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Έχει διατηρήσει τον βασικό του κορμό από την περασμένη σεζόν, κάνοντας κάποιες ποιοτικές προσθήκες.

Το παιχνίδι τους βασίζεται κυρίως στο transition και στο μακρινό σουτ. Έχουν παίκτες, οι οποίοι μπορούν να σκοράρουν και να δημιουργήσουν σε γρήγορο ρυθμό παιχνιδιού.

Εμείς προερχόμαστε από τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το ξεκίνημα μέχρι το τελευταίο λεπτό, να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα, τα ριμπάουντ, να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να σουτάρει χωρίς άμυνα και πίεση από την περιφέρεια και να έχουμε σωστές επιλογές στην επίθεση».

To Top