ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πλήρης στη Θεσσαλονίκη ο Αχαρναϊκός

Με τους Ανδριανό Μεγαλοοικονόμου και Άγγελο Καραντασιάδη στην αποστολή του, θα ταξιδέψει ο Αχαρναϊκός στην Θεσσαλονίκη, για το παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League, απέναντι στον Άρη (07/05, 17:00).

Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές δεν είναι ακόμα 100% έτοιμοι, μετά τους τραυματισμούς που αντιμετώπισαν (διάστρεμμα – κοιλιακοί, αντίστοιχα), με τον Γιώργο Μαραντά, όμως, να τους παίρνει μαζί του στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και να αποφασίζει την τελευταία στιγμή αν θα μπορεί να τους υπολογίζει και για την τελική 18αδα.
Ο τεχνικός της ομάδας του Μενιδίου αποφάσισε να πάρει μαζί τους και τους Καλαμιωτη και Καρδάση Αντίθετα, εκτός, σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με την Λαμία, μένουν οι Τζέρφερσον, Τζανέτος και ο τιμωρημένος Τσουβαλτσίδης.

Αναλυτικά η 20μελής αποστολή του Αχαρναϊκού:

Ψύχος, Γαρδικιώτης, Σταματόπουλος, Σωτηράκος, Αναστασίου, Σιάννης, Μεζίνι, Ζαχαρός, , Ράνιελσον, Λύρας, Μεγαλοοικονόμου, Καραντασιάδης, Καλαμιώτης, Καρδάσης, Παπατόλιος, Ντάγκρας, Χαραλαμπόπουλος, Κυριαζόπουλος, Πλαβούκος, Σταμούλης.

To Top