Πλήρης στον… υπέρ πάντων αγώνα με Παμβοχαϊκό!

Οι κόποι όλης της χρονιάς παίζονται για τον Άρη αύριο το απόγευμα (19:00) στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο κόντρα στον Παμβοχαϊκό, για την 22η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, αφού με ένα θετικό αποτέλεσμα οι «κίτρινοι» θα εξασφαλίσουν τη θέση στην οκτάδα και θα διατηρήσουν ελπίδες για ευρωπαϊκή έξοδο. Παρών στην καθοριστική αναμέτρηση θα είναι και ο Τζελάτης, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Ο ομογενής διαγώνιος θα ενισχύσει κανονικά την ομάδα του Γιώργου Γιάτση, η οποία είναι 8η και χρειάζεται ένα βαθμό για να «κλειδώσει» την συμμετοχή στα πλέι οφ των θέσεων 5-8, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του 9ου Εθνικού Αλεξανδρούπολης, που την ίδια ώρα θα φιλοξενείται από την ΕΑ Πατρών.

Μάλιστα, ο Άρης ελπίζει ακόμα και στην κατάκτηση της 5ης θέσης, που δίνει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, εφόσον πάρει «καθαρή» νίκη και ευνοηθεί από τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής.

Ο Παμβοχαϊκός, που έχει σιγουρέψει την 4η στην κανονική περίοδο και ετοιμάζεται για τους ημιτελικούς με τον Ηρακλή, ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη χωρίς βαθμολογικό κίνητρο, αλλά και χωρίς άγχος. Αυτό ακριβώς τόνισε και ο κεντρικός του Άρη, Χρήστος Κιόσης, που δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΣΑΠ:

«Ο Παμβοχαϊκός μπορεί να είναι αδιάφορος βαθμολογικά, αλλά δεν θα έρθει για να χάσει και στο μυαλό μας δεν υπάρχει η σκέψη ότι θα κερδίσουμε εύκολα. Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα, η οποία έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη της επί του Ηρακλή και στο μυαλό μας δεν υπάρχει η πιθανή κατάκτηση της 5ης θέσης, αλλά η νίκη. Έχουμε κίνητρο, δείξαμε και κόντρα στον Φοίνικα ότι είμαστε σε καλή κατάσταση και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Από πλευράς Παμβοχαϊκού, ο Νίκος Ζαλμάς επισήμανε: «Εμείς έχουμε εντάξει αυτό το ματς στη διαδικασία των πλέι οφ και μας ενδιαφέρει να παίξουμε καλά. Υπάρχουν επίσης και τα προσωπικά κίνητρα των παικτών, ενώ μια ομάδα πρέπει να παίζει σωστά έως το τέλος για την αξιοπιστία της, γιατί φέτος μπορεί να μην έχεις κίνητρο, αλλά μπορείς να βρεθείς σε ανάλογη θέση στο μέλλον. Ούτως ή άλλως είναι ένα παιχνίδι πολύ κοντά στα πλέι οφ και αποτελεί πρόβα τζενεράλε ενόψει των αγώνων της επόμενης εβδομάδας».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top