ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πλήρης ταύτιση Σπανού με Μυροφορίδη για τα μεταγραφικά – Ποιες είναι οι σκέψεις του για το ρόστερ

Πλήρης ταύτιση απόψεων με τον Παύλο Μυροφορίδη έχει ο Δημήτρης Σπανός ακόμα και για τις μεταγραφές που έγιναν πριν συμφωνήσει ο ίδιος να έρθει στον Άρη.

Ο τεχνικός των κίτρινων ρωτήθηκε σχετικά και εξήγησε πως “με τον Παύλο Μυροφορίδη είναι τρίτη φορά που συνεργαζόμαστε. Ξέρει τι θέλω. Τα πιστεύω μου σαν προπονητής, τα θέλω μου. Αποκτήθηκαν εξαιρετικοί παίκτες, για την φιλοσοφία μου. Χωρίς να υπήρχε κάτι, ενημερωνόμουν καθημερινώς. Είμαι σύμφωνος με τις μεταγραφές, οι προσθαφαιρέσεις θα είναι σε συνεργασία. Έχει ένα καλό ο κ. Μυροφορίδης, δεν υπάρχει περίπτωση να μην ενημερώσει τον προπονητή για κάθε παίκτη ή να γίνει το αντίθετο.

Νομίζω ότι εκ των πραγμάτων ο Άρης στη Β΄Εθνική, είναι δύσκολο να κάνει άμυνα. Ένα σημαντικό κομμάτι είναι να παίξουμε επιθετικά. Δεν θα περιμένουμε ένα αντίπαλο να παίξει στο μισό γήπεδο για να πάρουμε μία ισοπαλία. Είναι πολύ σημαντικό ότι η ομάδα θα παίξει επιθετικά, θα σπάσει άμυνες. Είναι μονόδρομος. Αν δεν παίξει επιθετικά, δεν χάσει, δεν πετύχει τέρματα και δεν είναι γυμνή στα μετόπισθεν θα έχουμε επιτυχία”.

Για το ρόστερ: «Στο ρόστερ θα γίνουν προσθαφαιρέσεις. Θα πρέπει να πάρουμε έναν τερματοφύλακα. Η ομάδα έχει έναν από τους καλύτερους στην Ελλάδα, σεβόμαστε το βήμα που θέλει να κάνει. Θα πρέπει να εντάξουμε ένα παιδί που να έχει όρεξη και να θέλει να διακριθεί, να παίξει Σουπερλίγκα. Υπάρχουν και δύο παιδιά οι Αναγνωστόπουλος και Μάντζαρης, έχουν εξαιρετικά προσόντα. Τα… κερασάκια στην τούρτα τα φοβάμαι, κάπως έτσι έγινε και πέρσι με τον Άρη. Μπορεί να γίνει για τον φορ, μπορεί και όχι, έχουμε Καπνίδη και Διαμαντόπουλο”.

To Top