ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Πλήρωσε” ακριβά τα… κενά των Μπράμπετς-Ντουκουρέ

Τα κενά των Σέικ Ντουκουρέ και Γιακούμπ Μπράμπετς ήταν…ολοφάνερα στην χθεσινή ήττα του Άρη, στον Βόλο.

Ξεκινώντας από την άμυνα, ο Τσέχος αποτελεί έναν παίκτη ζωτικής σημασίας για την σωστή λειτουργία της ομάδας. Ο Μπράμπετς  προσφέρει ηρεμία ενώ βγάζει έναν ηγετικό ρόλο που εμπνέει τους συμπαίκτες του να γίνονται καλύτεροι. Επιπρόσθετα, ο 30χρονος αμυντικός έχει καταφέρει να συνθέσει ένα αρκετά ποιοτικό δίδυμο με τον Φαμπιάνο που βασίζεται στις αλληλοκαλύψεις αλλά και στην σωστή επικοινωνία που υπάρχει την ώρα του ματς, κάτι που έλειψε χθες και στα δύο γκολ που δέχθηκε ο Άρης, έχοντας ως στόπερ τον Πίρσμαν, αλλά και μετέπειτα τον Ενκουλού.

Όσον αφορά την περίπτωση του Σέικ Ντουκουρέ θα λέγαμε ότι έλειψαν τα τρεξίματα του από το χθεσινό ματς. Ο Ιβοριανός αυτό που προσφέρει στην ομάδα όταν αγωνίζεται βασικός είναι ηρεμία στην μεσαία γραμμή αλλά και κάλυψη όταν η ομάδα ανεβαίνει καθώς αποτελεί έναν παίκτη που κατέχει τόσο τεχνική όσο και τρεξίματα. Το δίδυμο των Ντιόπ-Νταμπό δεν έχει λειτουργήσει όσες φορές έχει χρησιμοποιηθεί. Ουσιαστικά τα χέρια του Πάρντιου ήταν “δεμένα” καθώς δεν έχει άλλον παίκτη να χρησιμοποιήσει λόγω της μη άφιξης του Ετέμπο μέχρι στιγμής στην Θεσσαλονίκη.

Το κενό των Ντουκουρέ και Μπράμπετς αναμένεται να διαρκέσει και για τα επόμενα ματς. Πλέον, αναζητείται μία λύση που ουσιαστικά θα δημιουργήσει έναν Άρη ανταγωνιστικό και έτοιμο να κερδίσει όλα τα επόμενα παιχνίδια, έχοντας πάντοτε ως στόχο τον πρωταθλητισμό στο φετινό πρωτάθλημα.

 

To Top