ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πλαστογραφία! O Άρης έδειξε… αφελής και έχασε άδικα (1-2) από τον ΠΑΟΚ με τη βοήθεια της διαιτησίας

Ο Άρης θα μπορούσε να καθαρίσει από το πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι, έχασε πολλές ευκαιρίες, είχε δύο δοκάρια, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξαν όλα μετά το ανύπαρκτο πέναλτι που έδωσε το VAR στον ΠΑΟΚ και τελικά ηττήθηκε με σκορ 1-2.

Ο Άρης άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό με εξαιρετικό γκολ του Πάλμα, είχε δοκάρια με Ιτούρμπε και Φαμπιάνο και ευκαιρίες με Ματέο Γκαρσία και Καμαρά. Στο δεύτερο ημίχρονο έδωσε χώρο στον ΠΑΟΚ, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο ματς και μαζί τους και ο διαιτητής αλλά και το VAR. Καταλόγισαν ένα τραβηγμένο πέναλτι στο 66 για τον ΠΑΟΚ, που εκτέλεσε εύστοχα ο Σβαμπ ενώ στη συνέχεια έκαναν το οφσαιντ, γκολ με τους φιλοξενούμενους να κάνουν το τελικό 1-2.

Το ματς σημαδεύτηκε και από την ένταση στο 90′ μετά από την (απαράδεκτη) ενέργεια του Κάργα που ήταν πεσμένος έξω από το γήπεδο και πήδηξε μέσα για να μην συνεχιστεί στο παιχνίδι, φέρνοντας στους δύο πάγκους και την αποβολή του Ραζβάν Λουτσέκου επειδή πέταξε αντικείμενο στην κερκίδα και για εξύβριση.

ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ Ο ΑΡΗΣ

Η ενδεκάδα του Άρη περιελάμβανε εκπλήξεις, επιστροφές και μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής. Ο Σιαμπάνης πήρε θέση κάτω από τα δοκάρια με τετράδα στην άμυνα τους Οντουμπάζιο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς και τον Μαζικού που προτιμήθηκε αντί του Πίρσμαν. Στον άξονα οι Ετέμπο και Νταρίντα και πιο μπροστά ο Πάλμα. Στα φτερά της επίθεσης ο Ματέο Γκαρσία και ο Ιτούρμπε ο οποίος αντικατέστησε τον τραυματία της τελευταίας στιγμής Καμάτσο και στην κορυφή της επίθεσης ο Καμαρά.

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΑ ΓΚΟΛ Ο ΠΑΛΜΑ ΜΕ ΕΜΦΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ

Οι κιτρινόμαυροι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, ήταν ιδιαίτερα κινητικοί και πήραν κεφάλι στο σκορ με γκολ του Πάλμα στο 12΄. Ο Ονδούριος κέρδισε την κόντρα λίγο κάτω από τη μεσαία γραμμή, κουβάλησε την μπάλα μέχρι το ύψος της μεγάλης περιοχής του ΠΑΟΚ και με ασύλληπτο σουτ έστειλε τη μπάλα στην απέναντι πλευρά της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει Κοτάρσκι.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΤΕΟ

Στο 23 ο Άρης έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του. Ο Ιτούμπε με μια πολύ ωραία κίνηση άδειασε όλη την άμυνα του ΠΑΟΚ, σέντραρε στην μικρή περιοχή στον αφύλακτο Ματέο Γκαρσία, όμως ο τελευταίος πήδηξε σε δεύτερο χρόνο και δεν πρόλαβε να πιάσει την κεφαλιά.

ΔΥΟ ΔΟΚΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΑΠΙΑΣΤΟ ΤΟ ΚΟΤΑΡΣΚΙ

Στο 37 ο Άρης έχασε διπλή ευκαιρία να πετύχει κι άλλο τέρμα. Ο Πάλμα πάσαρε στον Καμαρά που σέντραρε με τον Ιτούρμπε να πιάνει κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι του Κοτάρσκι, ενώ στη συνέχεια ο Νταρίντα έπιασε νέα κεφαλιά με τον Κοτάρσκι να κάνει μεγάλη απόκρουση σε κόρνερ! Κατά την εκτέλεση του φάουλ από τον Ματέο Γκαρσία, ο Φαμπιάνο έπιασε νέα κεφαλιά με τη μπάλα να καταλήγει και πάλι στο δοκάρι, ενώ στη συνέχει απομάκρυναν οι αμυντικοί του ΠΑΟΚ.

ΠΕΝΑΛΤΙ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΚΑΙ ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Στο 66΄ο Μπράμπετς βρέθηκε μέσα στην περιοχή με τον Σβαμπ με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να ζητάνε πέναλτι. Ο διαιτητής αρχικά το αρνήθηκε αφού δεν υπήρχε κάτι μεμπτό όμως στη συνέχεια τον κάλεσαν να  δει τη φάση και καταλόγισε ένα… τραβηγμένο από τα μαλλιά πέναλτι με τον Σβαμπ να εκτελεί και να νικά τον Σιαμπάνη ισοφαρίζοντας.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Στο 74΄ ο ΠΑΟΚ πέτυχε και άλλο τέρμα το οποίο αν και αρχικά ακυρώθηκε ως οφσαιντ, εν τέλει μέτρησε κανονικά. Ο Ράφα Σοάρες έκανε το σουτ με τον Σιαμπάνη να αποκρούει και τον Ζίβκοβιτς να παίρνει το ριμπάουντ στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.

Συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Τερζής): Σιαμπάνης, Οντουμπάζιο, Μαζικού (85 Πίρσμαν), Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ετέμπο (85΄Νταμπό), Νταρίντα, Πάλμα (85′ Χριστοδουλόπουλος), Γκαρσία (79΄Γκρέι ), Ιτούρμπε (79′ Καμάτσο), Καμαρά

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κεντζιόρα (46′ Σάστρε), Κάργας, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Ντάντας (46′ Σβαμπ), Αουγκούστο, Κωνσταντέλιας, Νάρει (46′ Τάισον), Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα (62΄Τόμας)

Διαιτητής: Μοχάμεντ Αλ-Χακίμ, Βοηθοί: Φρέντρικ Κλίβερ και Ρόμπιν Βίλντε, Τέταρτος: Φωτιάς, VAR: Τζουχίν Τσάτζια, Παπαδάκης

To Top