ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πλατέλλας: Μετά την… έκρηξη, συντήρηση!

Συγκριτικά με το ντεμπούτο του, κόντρα στον Παναιγιάλειο για το Κύπελλο, η απόδοση του Βαγγέλη Πλατέλλα, έχει πέσει αρκετά. Εξήγηση υπάρχει και κρίνεται απολύτως δικαιολογημένη.

Ο 28χρονος εξτρέμ, όντας το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, ενσωματώθηκε άμεσα με την υπόλοιπη ομάδα, δίχως να έχει ακολουθήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των «κιτρινόμαυρων».

Η… δίψα του να αγωνιστεί, από τη στιγμή που από την προηγούμενη ομάδα του, τον Ατρόμητο, ήταν παραγκωνισμένος, με την απόφαση να αποχωρήσει να είχε ληφθεί αρκετό καιρό πριν, τον οδήγησαν σε ένα αγωνιστικό… ξέσπασμα. Η εμφάνισή του στο Αίγιο υπήρξε εξαιρετική, όμως σε καμία των περιπτώσεων ο 28χρονος προπονητής δεν ήταν στο υψηλότερο επίπεδο ετοιμότητας.

Ο Δημήτρης Σπανός δεν θέλησε να τον αφήσει εκτός αρχικής ενδεκάδας από τα επόμενα φιλικά ματς, καθώς αποσκοπούσε μέσω της συμμετοχής του να αποκτήσει γρήγορα «χημεία» με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Έριξε όμως ρυθμούς, προκειμένου αυτό να γίνει ομαλά, ώστε να… φορτσάρει την τελευταία εβδομάδα, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Και πάλι, όμως, κατάφερε να δείξει πολλά από τα στοιχεία που θα τον καταστήσουν φέτος, ως ένα από τα σημαντικότερα «γρανάζια» της «μηχανής» του Άρη. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, όντας έμπειρος και… ψυλλιασμένος για τις απαιτήσεις της κατηγορίας, γνώριζε ότι έπρεπε να διατηρήσει το σώμα του σε μία συγκεκριμένη κατάσταση, ώστε στην πρεμιέρα να είναι απολύτως έτοιμος.

To Top