Πλατανιάς για Ουντότζι, διαψεύδουν οι Χανιώτες για Πουλίδο

Ο Σαλόζε Ουντότζι θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν από τον Άρη και στον Πλατανιά γίνονται… σκέψεις για τον πρώην άσο της ομάδας. Κίνηση και για στόπερ, «όχι» για… Πουλίδο.

Ο Νιγηριανός άσος κατέθεσε προσφυγή εναντίον του Άρη και θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στους κίτρινους. Την ίδια στιγμή στον Πλατανιά έχουν ήδη αρχίσει τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό ενόψει Γενάρη και η περίπτωση του 27χρονου άσου μόνο αδιάφορους δεν τους αφήνει.

Κάθε άλλο μάλιστα, καθώς οι Κρητικοί επιβεβαιώνουν πως ο Ουντότζι βρίσκεται στα πλάνα τους ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει ακόμα κίνηση απόκτησής του. Και για τον παίκτη άλλωστε η χανιώτικη ομάδα αποτελεί ένα ιδιαίτερα οικείο περιβάλλον, αφού με τα «ερυθρόλευκα» έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό, αλλά αποχώρησε πέρυσι λόγω τον Γενάρη λόγω… Αναστασιάδη.

Από εκεί και πέρα οι πληροφορίες αναφέρουν πως στον Πλατανιά θα κινηθούν δεδομένα και για την απόκτηση στόπερ. Η ενίσχυση της άμυνας αποτελεί μία από τις μεταγραφικές προτεραιότητες των Χανιωτών και η αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό (3-0) πιστοποίησε για μία ακόμα φορά το… γιατί. Την ίδια στιγμή πάντως διαψεύδονται κατηγορηματικά από τους ανθρώπους της ομάδας τα σενάρια περί Πουλίδο που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες.

πηγή: gazzetta.gr

To Top