Πλατανιάς: Ποιο κύπελλο; Βαρύ κλίμα ενόψει Άρη, από μια κλωστή ο Αναστασιάδης!

Ο Πλατανιάς έμαθε τη Δευτέρα  τον αντίπαλο του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος (Αστέρας Τρίπολης), ωστόσο το μυαλό όλων είναι στον Άρη και στο πρωτάθλημα.

Τη δεδομένη στιγμή, το Κύπελλο Ελλάδος μοιάζει με περιττή πολυτέλεια για τον Πλατανιά, μολονότι έχει ήδη προκριθεί στα προημιτελικά. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από την Κρήτη και μόνο το γεγονός ότι βρέθηκε για πρώτη φορά, στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας έχει δημιουργήσει βαρύ κλίμα στην ομάδα των Χανίων.

“Σε περίπτωση που ο Πλατανιάς δεν κερδίσει τον Άρη κανείς δεν μπορεί να προδιαγράψει τις εξελίξεις στο σωματείο” αναφέρει το ρεπορτάζ του athletic radio από το Ηράκλειο σημειώνοντας ότι:

“Η διοίκηση σήμερα, ανεπίσημα, δηλώνει ότι στηρίζει τον Άγγελο Αναστασιάδη αλλά αν δεν προκύψει νίκη επί του Άρη, ο κόμπος θα φτάσει στο …χτένι για όλους! Στη διοίκηση υπάρχει απογοήτευση και στενοχώρια για την εξέλιξη του πρωταθλήματος και πλέον, η διαχείριση θα πρέπει να γίνει με τέτοιο τρόπο, ώστε στις τελευταίες 10 αγωνιστικές, ο Πλατανιάς να πετύχει το στόχο της παραμονής”.

To Top