Πλατινί: «Δεν επιστρέφω…»

Από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας, υπήρξε έντονη φημολογία στη Γαλλία, περί πιθανής «επιστροφής» του Μισέλ Πλατινί στο ποδόσφαιρο, με κίνηση απ’ την πλευρά του άλλοτε πανίσχυρου άνδρα της UEFA για να αναλάβει την προεδρία της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (FFF), στη θέση του παραιτηθέντος Νοέλ Λε Γκρε.

Ο παλιός μεγάλος άσος των «μπλε», ωστόσο, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Radio Monte Carlo (RMC) διέψευσε κάθε πιθανότητα εμπλοκής του με το ποδόσφαιρο.

«Πρόκειται να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα, είμαι προετοιμασμένος γι’ αυτό. Έκανα δήλωση τον Ιούλιο όταν απαλλάχθηκα από την επιχείρησή μου στην Ελβετία. Είπα ότι δεν θα επιστρέψω πλέον στα ποδοσφαιρικά ιδρύματα.

Μου φαίνεται ότι η γαλλική Ομοσπονδία είναι μέρος των ποδοσφαιρικών αρχών. Άρα δεν θα επιστρέψω στο ποδόσφαιρο ή στη γαλλική Ομοσπονδία» τόνισε ο Πλατινί και πρόσθεσε:

«Δεν έχω θέληση να πάρω την εξουσία. Έχω πάρει αρκετή κατά το παρελθόν. Ήμουν αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας 30 χρόνια πριν, έκανα τα πάντα. Ωραία, φτάνει! Και τις προάλλες δεν συζήτησα αυτό το ενδεχόμενο στη συνάντηση που είχα με τον υφυπουργό αθλητισμού της Γαλλίας. Μου αρέσει πάρα πολύ η ζωή που κάνω, δεν χρειάζεται να επιστρέψω. Γιατί να επιστρέψω στο ποδόσφαιρο;».

To Top