Πλεόνασμα επιτροπών και συσκέψεων, έλλειμμα χρημάτων και πράξεων στον Άρη!

Στον Άρη αν σε κάτι υπάρχει… πλεόνασμα είναι οι συσκέψεις και οι συζητήσεις. Τους τελευταίους μήνες, εάν κάθε σύσκεψη είχε και “εισιτήριο”, μπορεί ο Άρης να είχε λύσει το οικονομικό του πρόβλημα… Ή να μην είχε προβλήματα!

Όπως επίσης, εάν τα προβλήματα του συλλόγου λύνονταν με ονομασίες επιτροπών και τίτλους και σε αυτό ο Άρης θα είχε επίσης πλεόνασμα! Θα έκαναν δυο-τρεις επιτροπές, μια-δυο λέσχες και όλα θα είχαν λυθεί.

Μήπως επιτροπές, συσκέψεις και συζητήσεις δεν προκάλεσαν το πρόσφατο… “έμφραγμα” του συλλόγου; Μετά από πόσες συσκέψεις δεν δινόταν παράταση χρόνου στη διοίκηση Στεφανίδη να φέρει “ζεστό χρήμα” με το γνωστό σε όλους αποτέλεσμα;

Το βράδυ της Παρασκευής, έγινε μια ακόμη πολύωρη συνεδρίαση της επιτροπής διαχείρισης κρίσης, που συστάθηκε από τον ΑΣ, με την παρουσία του Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Ο Έλληνας τεχνικός είπε το αυτονόητο που θα έπρεπε να το ξέρουν όλοι οι εμπλεκόμενοι: ενημέρωσε την επιτροπή πόσοι παίκτες χρειάζονται και πόσο κοστίζουν.

Επί της ουσίας; Ο 57χρονος τεχνικός είπε αυτό που μήνες, χρόνια “φωνάζει” ο σύλλογος: ο Άρης θέλει πράξεις και χρήματα… Είναι τόσο απλά τα πράγματα! Το δύσκολο προφανώς είναι να βρεθούν οι άνθρωποι να προχωρήσουν…

To Top