“Πληγώθηκε η τιμή και η περηφάνια της Σπάρτης”

Με ζωγραφισμένη την απογοήτευση στο πρόσωπό του από την βαριά εντός έδρας ήττα εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Παναγιώτης Αποστολάκος. Ο υπηρεσιακός τεχνικός της Λακωνικής ομάδας, μαζί με τον Γιώργος Πολυμενέα που ήταν στην εξέδρα λόγω τιμωρίας, στάθηκε στην κακή μέρα των παικτών του. Stoiximan.gr: Το Τσάμπιονς Λιγκ παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Δεν έχω να πω πολλά για το ματς. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Football League. Προσπαθήσαμε να το προσεγγίσουμε τακτικά όσο καλύτερα μπορούσαμε.

Δυστυχώς δεν ήταν η μέρα μας. Και ήρθε ένα βαρύ σκορ για εμάς. Σίγουρα η εμφάνισή μας, δεν αντικατοπτρίζει τα στοιχεία και τις ικανότητες που έχουμε δείξει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Πληγώθηκε η τιμή και η περηφάνια μας. Γιατί μέχρι σήμερα στο σπίτι μας ήμασταν αήττητοι.

Αλλά με την έλευση του νέου προπονητή και με το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, από Τρίτη θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε πράγματα και να πάμε στο Αίγιο να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του ΟΦΗ και να πετύχει το στόχους που έχει θέσει».

Για το τι έφτιαξε για την κακή εικόνα της Σπάρτης:

«Η ομάδα που έπαιξε σήμερα, αγωνίστηκε και με την Δόξα Δράμας. Με την Δόξα ήταν μια ομάδα στιβαρή, που ήξερε τι ζητάει στο γήπεδο. Στα τελευταία δέκα παιχνίδια δεν έχουμε δεχτεί γκολ στα εφτά.

Τι να σας πω; Κατά την προσωπική μου άποψη ήταν θέμα κακής μέρας. Μπήκαμε καλά στο γήπεδο, αλλά το γρήγορο γκολ που δεχθήκαμε μας αποσυντόνισε. Προσπαθήσαμε να ισορροπήσουμε αλλά ήρθε το δεύτερο γκολ και μετά ήταν δύσκολο να σηκώσουμε κεφάλι».

Για την ευκαιρία του Ζουλιώτη λίγο πριν από το 0-2:

«Σίγουρα θα άλλαζε το μομέντουμ του αγώνα. Θα ήταν ένα διαφορετικό ματς».

Από την πλευρά του ο επιθετικός της Σπάρτης, Αντώνης Ράνος, πρόσθεσε: «Θα συμφωνήσω σε όσα είπε ο κόουτς. Δεν θα κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλό μας. Δεν ήμασταν καλοί. Ο ΟΦΗ πήρε δίκαια τη νίκη.

Τώρα αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε καλά μέσα στην εβδομάδα, έτσι όπως ξέρουμε. Για να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στον ΟΦΗ.

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

To Top