Πληθαίνουν τα ρεπορτάζ αποχώρησης του Εμπαπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν

Μπορεί ο Κιλιάν Εμπαπέ να μην έχει ανακοινώσει την αποχώρησή του από την Παρί Σεν Ζερμέν με προορισμό τη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο τα ρεπορτάζ από τη Γαλλία πληθαίνουν κάνοντας λόγο για “τελειωμένη μεταγραφή”.

«Η λογική σε αυτή την ιστορία δείχνει ότι θα τελειώσει αυτή τη σεζόν και δεν θα επεκτείνει το συμβόλαιό του. Ο ίδιος έλεγε από την αρχή ότι δεν θα ανανεώσει. Το μόνο που απομένει είναι να δούμε αν είναι η Ρεάλ Μαδρίτης αυτό που θέλει ή όχι» ανέφερε στο ρεπορτάζ του το RMC.

«Το μεγαλύτερο αστέρι του γαλλικού ποδοσφαίρου θα ενταχθεί στο μεγαλύτερο σύλλογο του κόσμου, τη Ρεάλ Μαδρίτης, την επόμενη σεζόν. Για την Παρί Σεν Ζερμέν και αρκετούς σημαντικούς παίκτες της Γαλλίας δεν υπάρχει πλέον κανένα περιθώριο αμφιβολίας: Ο Μπαπέ αποφάσισε να αφήσει τη Ligue 1 στο τέλος της σεζόν και να πάει εκεί που πάντα ήθελε να πάι. Η μάχη έχει χαθεί» σημειώνει η εφημερίδα Le Parisien.

Στο ίδιο… μήκος κύματος και η L’ Equipe, που γράφει: «Η πραγματικότητα είναι ότι η Παρί Σεν Ζερμέν έχει πρόβλημα σε ό,τι αφορά τα οικονομικά της. Ο Λουίς Κάμπος το έχει αναφέρει επανειλημμένα στους συνομιλητές του (ατζέντηδες, διευθυντές…) ότι λόγω του Financial Fair Play, τα οικονομικά δεδομένα είναι δεδομένα. Αν ο Μπαπέ έχει αποφασίσει να φύγει, θα είναι ένα τεράστιο πλήγμα και θα πρέπει ο σύλλογος να κάνει ένα μεγάλο… χτύπημα στη μεταγραφική αγορά για να ηρεμήσει έτσι τους οπαδούς του. Δεν πρέπει ο σύλλογος να δείξει με τίποτα ότι έχει χάσει την φιλοδοξία του μετά από μια τέτοια αποχώρηση».

To Top