Πληρωμές, ευχές και ραντεβού για την Τετάρτη του Πάσχα

Πληρωμές, ευχές για «Καλή Ανάσταση» και ραντεβού σε μια βδομάδα! Η χθεσινή προπόνηση του Άρη, μετά το φιλικό με τον Πιερικό (νίκη με 5-2 των κίτρινων) αποδείχθηκε… εξπρές.

Γράψε GALIS και στείλε στο 54911 για να βρεθείς στην γιορτή του Νίκου Γκάλη

Όλοι δεν έβλεπαν την ώρα να ξεκινήσουν τις διακοπές του Πάσχα. Ο Σούλης Παπαδόπουλος, δεν τους χάλασε το χατίρι, βάζοντας νωρίς χθες το πρωί την προπόνηση (για να αποφευχθεί και η μεγάλη ζέστη, ασυνήθιστη για την εποχή) και μετά από ένα μικρό χαλάρωμα και μερικά σουτ, ο καθένας τράβηξε το δρόμο του. Η επιστροφή έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη του Πάσχα. Ο Παπαδόπουλος ζήτησε ακόμη δυο φιλικά για να δει κάποιους από τους νεαρούς παίκτες που αποτελούν εν δυνάμει επιλογές για την ομάδα.

Το παρών έδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Λάμπρος Σκόρδας, μαζί με τον σύμβουλο της διοίκησης, Νίκο Βογιατζή, οι οποίοι ευχήθηκαν σε παίκτες και τεχνική ηγεσία «Καλή Ανάσταση».

Βέβαια, μερικές μέρες πριν με την υπερπροσπάθεια που έγινε στα τελευταία τρία παιχνίδια, οι κίτρινοι πέτυχαν μια άλλη “Ανάσταση”, αυτήν της αγωνιστικής σωτηρίας, γνωρίζοντας πάντως, ότι έχουν δύσκολο δρόμο να διαβούν μπροστά τους.

To Top