Πληρωμές πάνω από 120.000 ευρώ σε παίκτες, μεταγραφές, προσωπικό

Την τακτική και την νοοτροπία που είχαν οι διοικήσεις του Άρη την τελευταία δεκαετία προσπαθούν να αλλάξουν ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος και οι συνεργάτες του. Όπως ο ίδιος υποσχέθηκε από την ημέρα που ανέλαβε ο Γιώργος Γαλανός, οι πληρωμές θα πραγματοποιούνται το τελευταίο διήμερο κάθε μηνός ώστε να αποπνέει υγεία η εταιρία και να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα από τους ανθρώπους που εργάζονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Σήμερα ξεκίνησαν και θα ολοκληρωθούν αύριο πληρωμές σε προσωπικό, διοικητικό και προπονητικό, παίκτες, αλλά και προκαταβολές μεταγραφών ώστε να κλείσουν οι οικονομικές εκκρεμότητες και να υπάρχει οικονομική φερεγγυότητα.

Ως γνωστόν, οι νεοποκτηθέντες ποδοσφαιριστές, συμπεριλαμβανομένων του Σιαλμά και του Πόι ανέβασαν τα έξοδα του Σεπτεμβρίου και έτσι χρειάστηκε να δαπανηθούν περισσότερα από 120.000€, ώστε να τακτοποιηθούν οι ανάγκες!

Μοναδικός οικονομικός αρωγός της προσπάθειας αυτής, πλην του Γιώργου Γαλανού είναι και ο κόσμος των κιτρίνων, που σε μια τόσο δύσκολη εποχή, βρίσκονται στο πλάι της ομάδας και μέσω των διαρκείας και της παρουσίας τους στο γήπεδο, συνεισφέρουν στην προσπάθεια.

Παναγιώτης Κυμπριχτσής

To Top