ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η ΚΑΕ έκανε τα πρώτα βήματα για την επιστροφή στη κανονικότητα!

Η ΚΑΕ Άρης έκανε σήμερα τα πρώτα βήματα για την επιστροφή στην κανονικότητά της και προσπαθεί να βρει και πάλι τους φυσιολογικούς ρυθμούς λειτουργίας της. Έγιναν πληρωμές, ενώ ο Δημήτρης Γουλιέλμος, ο άνθρωπος στον οποίο θα μεταβιβάσει τις μετοχές ο Νίκος Λάσκαρης, βρέθηκε στο Παλέ και είχε συνομιλία με τους παίκτες.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Ο Θεσσαλονικιός δικηγόρος που έχει ξεκινήσει την διαδικασία μεταβίβασης μετοχών της ΚΑΕ για να γίνει ο νεός ιδιοκτήτης της ομάδας βρέθηκε σήμερα για αρκετές ώρες στο Αλεξάνδρειο.

Με δικές του ενέργειες έληξε η επίσχεση εργασίας και λειτούργησαν ξανά μετά από μέρες τα γραφεία της ΚΑΕ, ενώ προχώρησε άμεσα και σε πληρωμές προς παίκτες, προπονητές και υπαλληλικό προσωπικό.

Λειτουργεί ως εν δυνάμει ιδιοκτήτης, προφανώς αυτό εξήγησε και στους παίκτες με τους οποίους είχε μια πρώτη γνωριμία σήμερα πριν την απογευματινή προπόνηση και συνεχίζει τις επαφές του, προκειμένου να είναι απολύτως έτοιμος να διοικήσει – με την συνεργασία της ομάδας των Αρειανών επιχειρηματιών – όταν ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ.

 

 

To Top