ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πληρώθηκε και ο Πορτίγια! Ενημερώνεται η FIFA, “τελειώνει” και του Ντουρμισάι, πάνω από 1 εκ. ευρώ έδωσε ο Καρυπίδης!

Η ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε πως ο Θοδωρής Καρυπίδης έχει τακτοποιήσει και την υπόθεση του Κριστιάν Πορτίγια, προκειμένου να επισημοποιηθεί η άρση του πρώτου μεταγραφικού ban!

Θοδωρής Καρυπίδης και Κριστιάν Πορτίγια συμφώνησαν στο τελικό ποσό των 350.000 ευρώ, με τον ποδοσφαιριστή να παίρνει στο χέρι 300.000 ευρώ, 50.000 ευρώ σε ένα μήνα από σήμερα, ενώ ζήτησε από τον ισχυρό άνδρα του Άρη να πληρώσει και την… εφορία!

Μέχρι την τελευταία στιγμή ο Πορτίγια, ήταν ανένδοτος και δεν δεχόταν κανέναν συμβιβασμό, ούτε φυσικά “ψαλίδι” στις απαιτήσεις του…

Η FIFA θα ενημερωθεί γι αυτή την εξέλιξη σήμερα, ώστε να τελειώσει το θέμα του πρώτου ban. Σε ότι αφορά το ban για την υπόθεση του δελτίου του Ντουρμισάι, μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει εξέλιξη θετική, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν στην ΠΑΕ, διότι έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες.

Συνολικά, ο Θοδωρής Καρυπίδης έδωσε περισσότερα από 1.000.000 ευρώ για να τακτοποιήσει όλους όσους ζητούσαν χρήματα από τον Άρη, ώστε να πετύχει την άρση του απαγορευτικού μεταγραφών, προκειμένου να μπορέσει η ομάδα να προχωρήσει τον σχεδιασμό της για την επόμενη σεζόν.

 

To Top