Πληρώνει το G/G στο Μπακού , με το θέαμα στην Μπανγκόκ

Ημέρα Τσάμπιονς Λιγκ, με τους επαναληπτικούς του 1ου προκριματικού γύρου. Ανοιχτούς λογαριασμούς έχουν αφήσει Καραμπάγκ και Λεχ Πόζναν, υπάρχει αξία στο G/G, που προσφέρεται σε εξαιρετική απόδοση. Στην Ταϊλάνδη σήμερα διεξάγεται το σημαντικό φιλικό Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ.

 

Μουντιάλ 2022 Στοίχημα: Το πλήρες αφιέρωμα

 

  1. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ (16.00)

 

Ξεκίνημα με φιλικό μεταξύ Μάν. Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ, το οποίο διεξάγεται στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης. Η τυπικά γηπεδούχος δεν τα πήγε στο περσινό πρωτάθλημα, τουλάχιστον τερμάτισε 6η και θα αγωνιστεί στην Ευρώπη. Με νέο τεχνικό φέτος, τον Έρικ Τεν Χαχ (πρώην Άγιαξ), αλλά και αρκετές αλλαγές στο ρόστερ. Μείζον θέμα η παραμονή του σταρ Ρονάλντο, που δεν βρίσκεται στην αποστολή. Η Λίβερπουλ έφτασε κοντά σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ, τελικά αρκέστηκε σε δύο Κύπελλα. Ο Μανέ είναι η κυριότερη πώληση της, ενώ πήρε τον εξαιρετικό φορ Νούνιες (από Μπενφίκα). Άρωμα ντέρμπι ακόμη και σε φιλικά, το θέαμα προς τους Ασιάτες φιλάθλους είναι το πρώτο μέλημα, συνεπώς θα πάρουμε την επιλογή του Over 3,5 σε απόδοση 2.10.

 

  1. Καραμπάγκ – Λεχ Πόζναν (19:00)

 

Στο Μπακού (σε ουδέτερο γήπεδο), η Καραμπάγκ περιμένει τη Λεχ Πόζναν για να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ (1-0) και να φτάσει αυτή στην πρόκριση στο 2ο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο 1ο ματς πάντως είχε καλή παρουσία, αλλά δεν ολοκλήρωνε τις ευκαιρίες της. Η Λεχ Πόζναν έχει απουσίες, αλλά ποντάρει στο ρευστό σκορ. Το ερχόμενο Σάββατο ρίχνεται στη μάχη του πρωταθλήματος (εντός με Σταλ Μίελετς). Υποχρεωμένη να κυνηγήσει το γκολ η τυπικά γηπεδούχος, βέβαια, η Λεχ Πόζναν μπορεί να βρει χώρους και να σκοράρει. Υπό αυτή την έννοια, το G/G είναι αρκετά εφικτό, ενώ πληρώνει και με το παραπάνω (2.06)

 

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+

To Top