Πληρώνει 110.000 ευρώ ή… χάνει βαθμούς ο ΟΦΗ

Άλλη μια απειλή αφαίρεσης βαθμών αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ, που θα πρέπει να διακανονίσει μέσα σε πέντε μηνιαίες δόσεις οφειλή ύψους 110.000 ευρώ προς τον πρώην ποδοσφαιριστή του, Πλάτωνα Καρακατσάνη, ειδάλλως θα του αφαιρεθούν 3 βαθμοί και θα χάνει στα χαρτιά κάθε αγώνα από εδώ και πέρα.

Η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ επιδίκασε στον Καρακατσάνη το ποσό των 110.000 ευρώ, δημιουργώντας άλλο ένα πρόβλημα στον… κακοπληρωτή ΟΦΗ, που κινδυνεύει ξανά με αφαίρεση βαθμών.

Αναλυτικά, η απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ:

«Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή ΠΛΑΤΩΝΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ.

Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την ανταίτηση της Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η. Υποχρεώνει την καθ’ ης – ανταιτούσα να καταβάλει στον αιτούντα – καθ’ ου η ανταίτηση, το τελεσιδίκως επιδικασθέν ποσό των 110.058,00 ευρώ, καθώς και ποσό 600,00 ευρώ για τη δικαστική του δαπάνη και των δυο βαθμών δικαιοδοσίας, σύμφωνα με το διατακτικό της υπ’ αριθμ. 64/2011 απόφασης του Δ.Δ.Ε. της Ε.Π.Ο., σε πέντε ισόποσες μηνιαίες δόσεις, της πρώτης καταβλητέας την 02.03.2012 και των υπολοίπων την αντίστοιχη ημέρα των επόμενων μηνών.

Επιβάλλει στην καθ’ ης – ανταιτούσα, για την περίπτωση της μη εμπρόθεσμης καταβολής, έστω και μιας εκ των ανωτέρω δόσεων, τις εξής ποινές:

α) της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή ως άνω εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή και
β) της αφαίρεσης τριών βαθμών».

To Top