Πληρώνουν τα γκολ στην πρεμιέρα των ομίλων στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ανοίγει σήμερα η αυλαία των ομίλων του Τσάμπιος Λιγκ, με σπουδαία ματς! Φυσικά, ξεχωρίζει το Παρί – Γιουβέντους. Παράλληλα, για το Ευρωμπάσκετ, η Ελλάδα τίθεται αντιμέτωπη με την Κροατία, παιχνίδι όμως με το οποίο δεν θα ασχοληθούμε στοιχηματικά.

Κριτικές παικτών για όλα τα Live νόμιμα καζινο online

776. Παρί ΣΖ – Γιουβέντους (22:00)

Αδιαμφισβήτητα είναι η ματσάρα της ημέρας! Η Παρί ξεκινά για ακόμα μια σεζόν στη διοργάνωση με στόχο την κατάκτηση του τροπαίου. Η τριάδα Νεϊμάρ, Εμπαπέ, Μέσι την τοποθετεί ως γερή διεκδικήτρια, παρ’ ότι γράφεται πως οι σχέσεις των δύο πρώτων δεν είναι και ιδανικές. Οι Γάλλοι τρέχουν σερί 6-1-0 σε όλες τις διοργανώσεις. Η Γιουβέντους δεν ενθουσιάζει σε καμία περίπτωση με τις αποδόσεις της, ωστόσο έχει αποκτήσει μια κυνικότητα και καταφέρνει να παραμένει αήττητη μετά από 5 ματς στο πρωτάθλημα (0-3-2). ➥ Μοιάζει περίεργο να πληρώνει η νίκη της Γιουβέντους 9+, ωστόσο στην κατάσταση που είναι δεν πάει το χέρι σε καμία περίπτωση στο να τη στηρίξει.. Ωστόσο ένα γκολ μπορεί να το βρει και να πληρώσει το G/G σε απόδοση 1.83.

775. Μπενφίκα – Μακάμπι Χάιφα (22:00)

Στροφή στο ποδόσφαιρο και στο Τσάμπιονς Λιγκ. «Καυτή» η Μπενφίκα στο ξεκίνημα της σεζόν, μετράει 9 νίκες σε ισάριθμα ματς σε όλες τις διοργανώσεις με 25-5 τέρματα! Η Μακάμπι έκανε διαδοχικές εκπλήξεις στα προκριματικά, αποκλείοντας μεταξύ άλλων και τον Ολυμπιακό. Έδειξε πως είναι εξαιρετική στις αντεπιθέσεις και της αρκεί να βρει λίγο χώρο για να κάνει τη ζημιά. ➥ Το φαβορί στο ζευγάρι είναι ξεκάθαρο, όμως οι αποδόσεις πάνω του είναι πετσοκομμένες. Αξίζει να παίξουμε με τα γκολ και συγκεκριμένα το combo G/G & Over 2,5 σε απόδοση 2.27.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

To Top