ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πλησιάζει η μέρα που περίμενε ο Κόκε…

Στις 6 Οκτωβρίου, στο ραντεβού του Σέρχιο Κόκε με τον Νίκο Αναστόπουλο, ο κόουτς του Άρη άναψε για πρώτη φορά το “πράσινο φως” για την -μερική- επιστροφή του Ισπανού στους “κιτρινόμαυρους”.

Ο 57χρονος προπονητής, δέχτηκε να προπονείται ο 32χρονος επιθετικός μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, θέτοντας του ένα χρονικό περιθώριο, προκειμένου να τον πείσει ότι αξίζει μία θέση στο φετινό ρόστερ.

Όπως είχε συμφωνηθεί, τότε, στο τέλος του μήνα θα γίνει από τον “Αναστό” το “ταμείο” της παρουσίας του Ισπανού στις προπονήσεις και ανάλογα θα κριθεί εάν θα συμπεριληφθεί στα πλάνα του για το υπόλοιπο της χρονιάς.

Το μεγάλο στοίχημα του Ισπανού είναι μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα να καλύψει σε μεγάλο βαθμό το χαμένο έδαφος από την αγωνιστική απραξία των τελευταία -σχεδόν- δέκα μηνών.

Η προσπάθεια που καταβάλλει ο άλλοτε αρχηγός του Άρη είναι καθημερινή, η επιθυμία του να φορέσει και πάλι τα “κιτρινόμαυρα” δεδομένη και αυτό που περιμένει με αγωνία πλέον είναι η επισημοποίηση της επιστροφής του με την έκδοση του δελτίου του για να αποκτήσει ταυτόχρονα δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Διαδικασία την οποία έχει ήδη στα σκαριά το ποδοσφαιρικό τμήμα και θα ολοκληρωθεί μέσα στο προβλεπόμενο για τις μεταγραφές χρονικό περιθώριο, το οποίο παρατείνεται κατά δύο μέρες (2 Νοεμβρίου) μετά από χθεσινή απόφαση της ΕΠΟ.

To Top