Πλησιάζει η ώρα για την πρώτη νίκη

Να θέσει ένα τέλος στην κακοδαιμονία και στις κακές εμφανίσεις των τριών πρώτων παιχνιδιών, θα επιχειρήσει σήμερα ο Άρης στο «Παγκρήτιο», κόντρα στον Εργοτέλη. Οι «κίτρινοι» ξεκίνησαν κάκιστα τις φετινές τους υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα και σήμερα φιλοδοξούν να βρουν το αντίδοτο, ώστε να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις των πρώτων φιλικών παιχνιδιών και να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Βέβαια, όλα αυτά σε θεωρητικό επίπεδο, διότι ο Άρης θα πρέπει απόψε να κερδίσει σε μία έδρα στην οποία παραδοσιακά δυσκολεύεται, κόντρα σε μία ομάδα ικανή και έμπειρη. Σαφώς και ο καλός Άρης δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα, αλλά ο Σάκης Τσιώλης πρέπει σήμερα –συν τοις άλλοις- να βρει τρόπο ώστε να καλύψει τις πολλές και σημαντικές απουσίες της ομάδας του. Σολτάνι, Καστίγιο, Τσέζαρεκ, Τόχα, Βράνιες, Νάτσο Γκαρσία δεν θα αποτελέσουν απόψε όπλα στη φαρέτρα του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος προσανατολίζεται σε ένα 4-1-4-1, ώστε να σπάσει το… ρόδι.

Κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο Βελλίδης, Παπαστεριανός, Σανκαρέ, Ντίκο, Μίσελ θα είναι η διάταξη της άμυνας από τα δεξιά προς τα αριστερά. «Σκούπα» μπροστά τους ο Πρίττας. Στον άξονα θα παίξουν ο Φατί με τον Καπετάνο, ο Ακόστα αριστερά, ο Ούμπιντες δεξιά και ο Γιάκομπ κορυφή. Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν φιλοδοξεί ο Τσιώλης να πάρει η ομάδα του την πρώτη της φετινή νίκη και να πετύχει το πρώτο της φετινό γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι θα έχουν τη δυναμική υποστήριξη των οπαδών τους από ολόκληρη την Κρήτη, όχι όμως και εκδρομέων από τη Θεσσαλονίκη και την υπόλοιπη Ελλάδα, αφού οι ναυτιλιακές εταιρείες αρνήθηκαν να τους μεταφέρουν στο Ηράκλειο.

Από την άλλη πλευρά, ο Καραγεωργίου δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ωστόσο αφορικά με τη βασική ενδεκάδα αναμένεται να παρατάξει τον Πίρσον κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα Χίμπλιγκερ και Γιοβάνοβιτς θα αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τον Σασιασβίλι να είναι στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Βίσιο στο αριστερό. Στη μεσαία γραμμή σαν αμυντικά χαφ θα είναι οι Ζούνιορ και Ολίσε, με τον Ρομάνο να συμπληρώνει την τριάδα στο κέντρο μπροστά τους σε ρόλο οργανωτή. Η τριάδα της επίθεσης θα αποτελείται από τους Λεάλ, Κουτσιανικούλη και Μπουντιμίρ, με τους δύο πρώτους να είναι στις πτέρυγες και ο τελευταίος στην κορυφή. Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο κ.Θάνος από το Σύνδεσμο Γρεβενών.

Παρακολουθήστε τι συμβαίνει πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το παιχνίδι από το PRESSARIS, το οποίο βρίσκεται στο «Παγκρήτιο» και θα σας ενημερώνει συνεχώς…

To Top