Πλησιάζει ο… Ολυμπιακός για τον Άρη

Ο Παμβοχαϊκός κέρδισε εκτός έδρας τον Ολυμπιακό με 2-3 σετ, στο πρώτο παιχνίδι για την 3η θέση της Α1 βόλεϊ ανδρών, στέλνοντας τους «ερυθρόλευκους» πιο κοντά… στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο. Κι αυτό, επειδή ο Άρης θα υποδεχθεί στην συνέχεια τον ηττημένο του ζευγαριού, σε νοκ άουτ αγώνα.

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Στο κλειστό του Ρέντη, η ομάδα της Βόχας πήρε τη νίκη με 2-3 σετ (28-26, 23-25, 25-22, 17-25, 11-15) απέναντι σ’ έναν Ολυμπιακό που παρατάχθηκε με αμιγώς ελληνική σύνθεση και έχοντας στον πάγκο τον μέχρι πρότινος προπονητή της γυναικείας ομάδας, Τέλη Σωτήρχο, μετά την απομάκρυνση του Γιάννη Καλμαζίδη.

Το δεύτερο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων διεξάγεται τη Δευτέρα (23/04) στο Βραχάτι, στις 19:00 και εφόσον νικήσει ο Παμβοχαϊκός θα κατακτήσει την 3η θέση, ενώ αν κερδίσει ο Ολυμπιακός τότε η σειρά θα οδηγηθεί σε τρίτο ματς, την ερχόμενη Τετάρτη (25/04) στο κλειστό του Ρέντη.

Ο ηττημένος του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στην συνέχεια τον Άρη σε νοκ άουτ αγώνα στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, με έπαθλο την 4η θέση που οδηγεί στο Κύπελλο Συνομοσπονδίας. Ωστόσο, η ευρωπαϊκή συμμετοχή είναι εξασφαλισμένη και για τον 5ο της τελικής κατάταξης, που θα πάρει μέρος στο Τσάλεντζ Καπ της επόμενης περιόδου.

To Top