Πλησιάζει στην Ατλέτικο Μαδρίτης ο Σοφιάν Άμπραμπατ

Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις Ατλέτικο Μαδρίτης και Σοφιάν Άμραμπατ!

Ο Μαροκινός έχει κάνει θραύση το τελευταίο διάστημα με τις εμφανίσεις του και κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ έχουν προσεγγίσει την Φιορεντίνα για να δουν τις απαιτήσεις της για την απόκτηση του. Ωστόσο, τη δεδομένη χρονική στιγμή φαβορί για να τον κάνει δικό της είναι η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Σύμφωνα με την Equipe οι «ροχιμπλάνκος» διαπραγματεύονται με την ομάδα της Φλωρεντίας έχοντας ένα σημαντικό προβάδισμα, αφήνοντας πιο πίσω την Μπαρτσελόνα που επίσης ενδιαφέρεται, αλλά και ομάδες των υψηλών θέσεων της Premier League.

Το συμβόλαιο του Μαροκινού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024 και έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τους «βιόλα» με στόχο το βήμα παραπάνω στην καριέρα του. Δεδομένα, αν η μεταγραφή του Άμραμπατ επιτευχθεί στην Ατλέτικο θα πάρει με το… καλημέρα φανέλα βασικού, καθώς, επικρατεί αβεβαιότητα στη μεσαία γραμμή των Ισπανών με τους Σαούλ και Κοντογκμπιά να οδεύουν προς την έξοδο.

Τη φετινή σεζόν ο 26χρονος μετράει 49 συμμετοχές με μια ασίστ στη Φιορεντίνα, ενώ ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών του Μαρόκου στην πορεία μέχρι τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

To Top