ΜΠΑΣΚΕΤ

Πλιάκης: “Μεγαλύτερη ενότητα και συσπείρωση για τον Άρη, πρέπει να δώσουμε όλοι τον καλύτερο εαυτό μας”

Ο Θανάσης Πλιάκης, φίλαθλος του Άρη που βρίσκεται έμπρακτα και αθόρυβα πάντα στο πλευρό του συλλόγου, μίλησε για τις δύσκολες μέρες της μπασκετικής ομάδας.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

“Δεν είμαι ο μοναδικός που έχει βοηθήσει γιατί η ομάδα και ειδικά το τμήμα του μπάσκετ έχει μεγάλη παράδοση τόσα χρόνια και υπάρχουν πάρα πολλοί οι οποίοι κατά καιρούς έχουν βοηθήσει την ομάδα.

Έχω σαν αρχή να μην βγαίνω για συνεντεύξεις για τον απλούστατο λόγο ότι για να μιλήσει κάποιος πρέπει να εκπροσωπεί και κάτι. Εγώ είμαι ένας φίλαθλος του μπάσκετ δεν μπορώ να επικαλεστώ κάποια ιδιότητα, δεν έχω κάποια τεχνική ιδιότητα. Το μόνο που μπορώ να επικαλεστώ είναι ότι έχω συμπληρώσει τουλάχιστον 65 χρόνια κοντά στον Αυτοκράτορα. Εκτός του ότι είμαι κοντά σε όλα τα τμήματα του Άρη ειδικά στο μπάσκετ είμαι πάνω από 65 χρόνια με διάφορες ιδιότητες”.

Για το γεγονός ότι δεν έχει αλλάξει ούτε την θέση που κάθεται τόσα χρόνια

Από τότε που υπήρξαν τα διαρκείας και άρχισε να γίνεται αρίθμηση των θέσεων από τη πρώτη στιγμή ήμουν εκεί όπως και πολλοί άλλοι φίλοι μας. Δεν μπορώ να επικαλεστώ ότι ήμουν πάντα παρών, δεν κρατούσαμε απουσιολόγια αλλά στις μεγάλες στιγμές ήμουν εκεί τόσο στο Παλέ όσο και στο εξωτερικό.

Τι θα έλεγε στους οπαδούς που δεν ακολουθούν άλλο τον μπασκετικό Άρη

Δεν θα τους πω κάτι γιατί δεν έχω το δικαίωμα. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα δεν μιλάμε μόνο για τον αθλητισμό. Γενικά στην ζωή τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πάρα πολύ. Όλος ο κόσμος έχει τα προβλήματα του. Όλοι έχουν την επιθυμία να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν αλλά είναι πολύ δύσκολα να ανταπεξέλθουν. Και όλα αυτά τα προβλήματα που συσσωρεύονται σε κάθε οικογένεια έχουν και κάποιο αντίκτυπο, δεν μπορούμε δηλαδή να ζητάμε υπερβολές από ανθρώπους που κάθε μέρα έχουν να αντιμετωπίσουν άλλα.

Για τις δύσκολες μέρες του συλλόγου και τον ρόλο του κόσμου

Βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση αλλά και ο κόσμος έχει δώσει πολλές φορές εξετάσεις, έχουμε και πρόσφατα παραδείγματα για να μην αναφερθούμε στις ένδοξες μέρες, γιατί πέρυσι σε ένα παιχνίδι που θυμάμαι χαρακτηριστικά ο κόσμος ήταν πάλι με τα κουπόνια.

Όλοι οι σύνδεσμοι και κυρίως οι συνδεσμίτες του Super 3 βλέπουν με πολύ καλή πρόθεση και είναι άψογοι μέχρι τώρα και μπορώ να πω σίγουρα πως τα τελευταία δυο χρόνια η συνεργασία τους με το σύλλογο είναι άψογη, η άποψη τους είναι πάντα καθαρή και διαυγέστατη.

Οι συνδεσμίτες είναι παιδιά του Γκάλη γιατί ιστορικά η πρώτη εμφάνιση του super 3 και τα στελέχη που περάσανε έχουν αφήσει εποχή. Όλα αυτά τα παιδιά δημιουργήθηκαν από την Αυτοκρατορία.

Πολύ κόσμος ακόμα εμπλέκεται και ο ερασιτέχνης και όλοι όσοι είναι κοντά στην ομάδα θα βάλουν πλάτη και θα προσπαθήσουν να δώσουν όχι μόνο το υστέρημα του αλλά και ότι μπορούν όσοι μπορούν.

Για την χθεσινή συνάντηση που κατάληξε στο: «πρέπει να συστρατευτούμε, να ενωθούμε και όλοι μαζί να βοηθήσουμε τον μπασκετικό Άρη»

Για μένα εκείνο που πρέπει όλος ο κόσμος να λάβει υπόψιν του είναι το απόφθεγμα του συχωρεμένου Βαγγέλη Συρόπουλου «Στα δύσκολα πάνω απ’ όλα ο Άρης». Ο Συρόπουλος, γιατί έτυχε να είμαστε και σύγχρονοι, ήταν και αυτός φοιτητής στο ΑΠΘ, πολιτικές επιστήμες σπούδαζε και ήταν πολύ καταρτισμένος. Πάντοτε οι απόψεις του ήταν οδηγός για όλους του Αρειανούς.

Χαίρομαι γιατί βλέπω ενότητα και συσπείρωση αλλά θα πρέπει να υπάρξει μεγαλύτερη και μπροστά στα γεγονότα και στα προβλήμα πρέπει να δώσουμε όλοι τον καλύτερο εαυτό μας και να υπάρξει να ενότητα, να λύσουμε οποιεσδήποτε προσωπικές διαφορές ή οτιδήποτε άλλο γιατί προέχει η σωτηρία του συλλόγου.

Για το ότι παλιά λειτουργούσαν όλοι μαζί σαν πραγματική οικογένεια

Τώρα είναι δύσκολα τα πράγματα δεν χρειάζεται να κάνουμε αναδρομές αλλά ο Άρης έχει πολύ μεγάλη μπασκετική ιστορία και ανέκαθεν ήταν μπασκετικό σωματείο. Απόδειξη ότι τα παλιά χρόνια η Εθνική Ενόπλων είχε τύχει μια χρονιά να έχει στην 10αδα εννιά παίκτες του Άρη.

Έχει μαζέψει όταν πήρε το Τουρνουά στις Βρυξέλλες πάνω από 10.000 κόσμο και στα σύνορα 3.000 κόσμο τότε μπασκετικά. Δεν είναι μια ομάδα που ονομάζεται Αυτοκρατορία επειδή πήρε τα πολλά πρωταθλήματα, προϋπήρξε αυτή η ομάδα.

Για το αν μίλησε με τον Γουλιέλμο ή τον Αρβανίτη

Μιλάμε κατά καιρούς. Δεν έχω πρόσφατα κάποια ενημέρωση αλλά είμαι ενημερωμένος για πολλά από τα τεκταινόμενα.

Το μήνυμα του σε όλους τους φιλάθλους

Πρέπει να καταλάβουμε ότι ο καθένας κάνει ότι μπορεί. Υπάρχουν άνθρωποι που χάνουν τον ύπνο τους που μπορεί να μην είναι σε θέση να βοηθήσουν όπως θα ήθελαν. Το παράδειγμα το έχουν δώσει οι εμπλεκόμενοι. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συμπράξουμε και να βοηθήσουμε ο καθένας με τις δυνάμεις του. Μακάρι να έχουμε ένα αίσιο τέλος και να χαρούμε όλοι.

To Top