Πλούσιες εμπειρίες για το παιδικό μπάσκετ του Άρη στο Καρπενήσι (photos)

Πλούσιες εμπειρίες αποκόμισαν οι αθλητές του παιδικού μπάσκετ του Άρη σε τουρνουά στο Καρπενήσι.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αναφέρει σχετικά ο ΑΣ Άρης: «Τις πρώτες ημέρες του νέου έτους το παιδικό τμήμα Μπάσκετ του Α.Σ. ΑΡΗΣ είχε την τύχη να συμμετέχει σε ένα πολύ δυνατό διεθνές τουρνουά, το οποίο διοργάνωσαν η Ολύμπια Λάρισας και το Demenagas Basketball Training, στο Καρπενήσι.

Από τους αγώνες αυτούς σκοπός ήταν η ομάδα να κερδίσει εμπειρίες που θα είναι χρήσιμες τόσο για τα παιδιά/αθλητές όσο και για τη συνέχεια της προσπάθειας του τμήματος.

Την πρώτη ημέρα, σε ένα δυνατό παιχνίδι με την ομάδα Παίδων της Εθνικής Βουλγαρίας, η ομάδα μας γνώρισε την ήττα, αλλά αυτό που σημάδεψε το παιχνίδι ήταν οι τραυματισμοί του Νίκου Πανούδη Νίκου (κάκωση στον καρπό) και Χάρη Μισαηλίδη που δεν αγωνίστηκε στο υπόλοιπο παιχνίδι για προληπτικούς λόγους.

Τη δεύτερη μέρα, ο ΑΡΗΣ έπαιξε με την ομάδα από τα Εκπαιδευτήρια ΔΟΥΚΑ , όπου έχασε με σκορ 53-39. Και σ’ αυτόν τον αγώνα η ομάδα μας παρατάχθηκε με απουσίες (Πανούδης και Κόγιος για προφυλαχτεί από ενοχλήσεις στον προσαγωγό).

Την τρίτη και τελευταία ημέρα, τρεις αθλητές μας συμμετείχαν στο All Star Game τις διοργάνωσης: οι Βασιλειάδης Χ. (2004), Τσιλιγκαρίδης Σταύρος (2005) και Δονάκης Ιωάννης (2006).

Από τα… παράδοξα του αγώνα, ότι ο προπονητής του ΑΡΗ, Γιάννης Κουσούλης, βρέθηκε αντιμέτωπος με τους αθλητές του μιας και κοουτσάρισε την αντίπαλη ομάδα των προαναφερόμενων αθλητών.

Στο διαγωνισμό τριπόντων έλαβαν μέρος οι Δημήτρης Χατζηγιάννης και Θόδωρος Σκουλαριώτης.

Στον τελευταίο αγώνα η ομάδα μας αντιμετώπισε τα Βριλήσσια όπου κέρδισε με σκορ 47-69.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην τελετή λήξης το «παρών» έδωσε ως τιμώμενο πρόσωπο ο Γιώργος Μπαρτζώκας».

To Top