Πλούσιο κουπόνι, αρκετές ευκαιρίες

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Ένα γεμάτο κουπόνι Σαββατοκύριακου κρατάμε από χθες στα χέρια μας, από το οποίο προκύπτουν αρκετές στοιχηματικές ευκαιρίες τόσα σε «στηρίγματα» όσο και σε εκπλήξεις.

Στα «Μονά» πάμε με τρεις «δυνατές» προτάσεις. Συγκεκριμένα από το ελληνικό πρωτάθλημα κρατάμε το Goal/Goal στην αναμέτρηση ΟΦΗ – ΠΑΟΚ που πληρώνει 2.38 στην StanJames. Από τη Β’ Βραζιλίας κρατάμε τον «Άσσο» της Ατλέτικο Παραναένσε σε απόδοση 1.75. Τέλος για την Ελβετία πάμε με τον «Άσσο» Draw No Bet (dnb σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) της Τουν με αντίπαλο την Γκρασχόπερς σε απόδοση 1.95 στην Bwin.

Δείτε εδώ αναλυτικά και τις 8 σημερινές προτάσεις στην κατηγορία «Μονά».

Αρκετά σημεία και για την κατηγορία «Μπόμπες» με 4 προτάσεις να ξεχωρίζουν. Αρχικά πάμε με το Χ2 της ΚΠΡ κόντρα στη Γουέστ Μπρομ σε απόδοση 2.15 στην BetVictor και το Χ2 της Λιντς κόντρα στην Μπάνσλεϊ που πληρώνει 2.01 στην Betvictor. Για τη Β’ Ισπανίας στηρίζουμε με Χ2 τη Λούγκο κόντρα στη Νουμάνθια σε απόδοση 2.10 στην 888sport και για την Ελβετία ποντάρουμε να μη χάσει η Λωζάννη με το Χ2 να προσφέρεται στο 2.47.

Δείτε εδώ αναλυτικά όλες τις προτάσεις στην κατηγορία «Μπόμπες».

Στην κατηγορία Σύστημα έχουμε επιλέξει 6 ισοπαλίες σε σύστημα 3-6 (21 στήλες x 4€) και συνολικό ποντάρισμα 84€. Δείτε αναλυτικά τα σημεία σε αποδόσεις της Expekt:

Μάιντς – Ντίσελντορφ Χ (3.40)

Ντονκάστερ – Σρούσμπερι Χ (3.30)

Βέροια – Ατρόμητος Χ (3.10)

Ζαραγόσας – Χετάφε (3.30)

Ουέλβα – Αλκορκόν Χ (3.15)

Σοσό – Ρεν Χ (3.25)

Στο Μπάσκετ έχουμε επιλέξει τέσσερα σημεία απο τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με τον αγώνα Μοντεγκρανάρο – Σάσσαρι να ξεχωρίζει καθώς η νίκη των γηπεδούχων με μειονέκτημα 0,5 πόντου αποτελεί την πρόταση της ημέρας σε απόδοση 1.85 στον William Hill. Δείτε αναλυτικά όλες τις σημερινές προτάσεις στην κατηγορία EU Basket.

Επισκεφτείτε το www.betarades.com, δείτε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά σε ποδόσφαιρο και Μπάσκετ, διαβάστε από νωρίς το πρωί τις αναλύσεις όλων των αγώνων του κουπονιού, συμβουλευτείτε τις Βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Παμε Στοιχημα μέσω του Chat.

 

To Top