“Πλώρη” για Superleague 1 ο Ιωνικός του Σπανού (video)

Το τρένο… του Ιωνικού πέρασε και από την Άρτα! Η ομάδα της Αττικής επικράτησε με 0-3 του Καραϊσκάκη και έφτασε στην έκτη συνεχόμενη νίκη στη Super League 2.

Οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού μπήκαν αποφασιστικά στο παιχνίδι, άνοιξαν το σκορ στο 27′ με τον Κάστρο, στο 40′ διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Πλατέλλα και το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Κουϊρουκίδης στο 69′ για το τελικό 0-3.

Αυτή ήταν η 12η νίκη του Ιωνικού στην Super League 2, φτάνοντας τους 40 βαθμούς, έχοντας στο +5 τον Λεβαδειακό και στο +8 την Ξάνθη. Ο Καραϊσκάκης από την άλλη, έμεινε στους 12 βαθμούς και στην τελευταία θέση της κατηγορίας…

Σκόρερ: Κάστρο (27’), Πλατέλλας (40’), Κουϊρουκίδης (69’)

Συνθέσεις:

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Μάγγος): Χουάντερσον, Τάμπας, Κόκας, Κλιγγόπουλος, Θεολόγου (74′ λ.τρ. Φειτινίδης), Χατζηδίμπας, Γυφτοκώστας (54’ Κορέλας), Νταλακούρας, Δούμτσιος (79′ Γαλεάδης), Τσούτσης (54’ Δερμιτζάκης), Μπρέμπος (46’ Μαραθωνίτης)
ΙΩΝΙΚΟΣ (Σπανός): 
Αναγνωστόπουλος, Κύργιας, Κοτσώνης, Παπαγεωργίου, Γκοτσούλιας, Μουμίν (85′ Κονέ), Ματσούκας, Βλαχομήτρος (68′ Τσιριγώτης), Ρόλε (85′ Σίνγκ), Πλατέλλας (58’ Κουϊρουκίδης), Κάστρο (58’ Μάναλης).

Διαιτητής: Ανδριανός (Αχαΐας)

Βοηθοί: Κουβαλάκης (Δράμας), Οικονόμου (Αχαΐας)

4ος: Καδδάς (Αχαΐας)

To Top