ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Πάμε να κλέψουμε το ματς… Πνίγεται ο Αιγινιακός, όλα τα ματς είναι τελικοί»

Για την κρίσιμη αναμέτρηση με τον Άρη μίλησε ο 22χρονος δεξιός μπακ του Αιγινιακού, Θοδωρής Παπουτσογιαννόπουλος (παλιότερα σε Ατρόμητο, Νίκη Βόλου, Χανιά και Πιερικό).

«Ο Αιγινιακός είναι πολύ πιεσμένος ως… πνιγμένος! Δεν μπορούμε να διαλέγουμε αγώνες, έσφιξε ο κλοιός, από το «μείον τέσσερα» από τη σωτηρία, αλλά η διαφορά δεν είναι… βουνό. Καλύπτεται, έχουμε σχεδόν ένα γύρο μπροστά μας. Όλα τα ματς είναι τελικοί, θέλουμε παντού βαθμούς, νίκες ή έστω ισοπαλίες. Βγάζουμε δύσκολο πρόγραμμα, μετά ομαλοποιείται. Στη Λαμία δείξαμε ότι βελτιωνόμαστε, παρά την ήττα, είχαμε απουσίες και ευκαιρίες. Για να σωθούμε πρέπει να αξιοποιήσουμε την έδρα” είπε στην Arena Press για να συμπληρώσει:

“Την Κυριακή παίζουμε με μια μεγάλη ομάδα, που έχει ποιότητα και ενθουσιασμό λόγω νέου τεχνικού. Ο Άρης είναι το φαβορί, βαθμολογικά και έχει άλλο στόχο. Εμείς θέλουμε μια νέα αρχή, πάμε να… κλέψουμε το ματς, με οδηγό την ισοπαλία του πρώτου γύρου. Μπορούσε να είναι διπλό, ισοφαριστήκαμε με ανύπαρκτο πέναλτι. Ειδικά εντός είμαστε δυνατοί, ενώ και με τον Γιάννη Βλάχο δουλέψαμε πολύ στη φυσική κατάσταση».

To Top