Πογέτ: «Να δω την απόδοση που θέλω από τα παιδιά»

Για την απόδοση που θέλει να δει από τους ποδοσφαιριστές του, μίλησε ο Γκουστάβο Πογέτ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της εκτός έδρας φιλικής αναμέτρησης της Εθνικής Ελλάδος με την Ουγγαρία στο «Puskas Arena» (20/11, 21:15).

Αναλυτικά, ο Γκουστάβο Πογέτ μίλησε για:

-το παιχνίδι με την Ουγγαρία: «Είναι διαφορετικές οι καταστάσεις. Όταν κλείναμε τα φιλικά, νομίζαμε πως θα είχαμε όλους τους παίκτες, αλλά τώρα έχουμε νέα πρόσωπα και θα δούμε τις επιλογές που θα έχουμε για τα επίσημα παιχνίδια. Το βασικό παραμένει η πίστη στους παίκτες, στην επιθυμία των παικτών να αγωνιστούν με το εθνόσημο, να δω την απόδοση που θέλω από τα παιδιά και είναι ευκαιρία να δούμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα και σε ένα εξαιρετικό γήπεδο. Θέλουμε να τα αξιοποιήσουμε όλα αυτά».

-το τελευταίο ματς του Τζούτζακ με την Ουγγαρία: «Δεν θα μπορούσα να έχω καταφέρει όπως εκείνος να παίξει τόσα ματς με την εθνική του ομάδα, υπηρέτησε τη χώρα του. Είναι ένα πάρα πολύ καλό πρότυπο για τους ποδοσφαιριστές για τα όσα έχει πετύχει με την εθνική του ομάδα».

-το τι ξέρει για την Ουγγαρία: «Αρχικά σας ευχαριστώ για τα λόγια σας. Θυμάμαι την Ουγγαρία από την εποχή που έπαιζε ο Πούσκας. Είναι μία δυνατή ομάδα και δεν καταλαβαίνω γιατί η Ουγγαρία δεν είναι στο Μουντιάλ, με βάση τα όσα είδαμε στο Nations League. Παίζουν ρόλο και τα προκριματικά με το τι θα βρεις μπροστά σου αλλά αυτή τη στιγμή μπορούν να αντιμετωπίσουν μια μεγάλη δύναμη. Για την Ουρουγουάη έχουμε ένα ισχυρό κέντρο και αρχικά να προκριθούν μετά τους ομίλους και μετά βλέπουν»

To Top