Πογιέτ: «Αύριο δεν υπάρχει αδερφική σχέση, μόνη η νίκη»

Ο κόουτς της Εθνικής Ελλάδος έδωσε το… σύνθημα για το αυριανό ματς του Βόλου με την Κύπρο, όπου η «γαλανόλευκη» θα ψάξει το 3χ3 στον Ομιλο του Nations League.

Το «σύνθημα» ώστε αύριο (9/6) η Εθνική μας ομάδα να κάνει το 3χ3 στον Ομιλο του Nations League έδωσε ο Γκουστάβο Πογιέτ, μέσω των όσων ανέφερε στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου. Οπου και στάθηκε στους αδερφικούς δεσμούς που υπάρχουν μεταξύ των δύο κρατών. «Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ηταν καιρός να παίξουμε στη χώρα μας. Δεν θυμάμαι άλλη φορά να έχω δώσει τέσσερα εκτός έδρας ματς. Ανυπομονώ να παίξουμε εδώ», σχολίασε αρχικά, με αφορμή ότι αυτό θα είναι το πρώτο του παιχνίδι στην Ελλάδα, με την ιδιότητα του κόουτς της «γαλανόλευκης».

Και συνέχισε. «Θα υπάρξουν αλλαγές. Δεν ξέρω πόσες θα είναι αυτή τη στιγμή. Το θέμα είναι να οι παίκτες στη σωστή θέση. Η στρατηγική θα παραμείνει ίδια. Όπως παραμένει ίδια και η διάθεσή μας για νίκη».

Κλείνοντας είπε για την Κύπρο πως «έχουμε παρακολουθήσει την ομάδα. Είναι ένα κρίσιμο ματς για την Κύπρο, ίσως και το πιο σημαντικό. Δεν θα σας πω όμως τι έχουμε προσέξει. Θα το κρατήσουμε για την ομάδα. Αύριο δεν υπάρχει αδελφική σχέση. Υπάρχει μόνο η νίκη και αυτό για το οποίο θα πάμε αύριο να παίξουμε».


To Top