“Ποδαρικό” με… εκπλήξεις

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος. Επιστροφή σήμερα στη δράση για τη Σούπερ Λιγκ, ενώ την τιμητική του έχει και ο θεσμός των εκπλήξεων το Κύπελλο Αγγλίας. Γενικά κρατάμε στα χέρια μας ένα «κουτσουρεμένο» κουπόνι σε σχέση με τα άλλα Σαββατοκύριακα, απο το οποίο όμως προκύπτουν αρκετές εκπλήξεις.

Στις «Μπόμπες» λοιπόν, όπου θα πέσει το βάρος για σήμερα, αρχίζουμε με το 1Χ της Μάκλσφιλντ με αντίπαλο την Κάρντιφ σε απόδοση 2.29. Για δεύτερη σερί σεζόν και δέκατη φορά στην ιστορία της η Μάκλσφιλντ προκρίνεται στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου και σήμερα θα ψάξει την πρόκρισή της στον τέταρτο για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο πήρε εξάλλου την πρόκριση στον προηγούμενο γύρο, συντρίβοντας πριν από δύο εβδομάδες την Μπάροου (Κόνφερενς) εντός έδρας με 4-1. Από την άλλη η Κάρντιφ είναι πρωτοπόρος στην Τσάμπιονσιπ και το μυαλό της βρίσκεται σίγουρα στο πρωτάθλημα και στην άνοδο στην Premier League. Συνεχίζουμε με το πορτογαλικό πρωτάθλημα και το Χ2 της Ολανένσε με αντίπαλο την Ρίο Άβε. Οι γηπεδούχοι μετρούν μία ήττα και μία ισοπαλία στις τελευταίες 2 αγωνιστικές, ενώ έχουν υποστεί και ακόμα μία ήττα, για το θεσμό του Λιγκ Καπ.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι βλέπουν το σημερινό ματς ως ευκαιρία για ανάκαμψη και παρά τα προβλήματά τους μπορούν να πάρουν κάτι καλό. «Έκπληξη» προβλέπουμε και στον αγώνα Πάκος Φερέιρα με τη Σπόρτινγκ Λισαβώνας σε απόδοση 2.14. Δείτε εδώ όλες τις σημερινές προτάσεις στην κατηγορία «Μπόμπες».

Από τη Σούπερ Λίγκα θα μας απασχολήσει μόνο το παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με την ΑΕΚ. Οι φιλοξενούμενοι θα παρουσιαστούν ενισχυμένοι και ελπίζουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους δώσει την ευκαιρία για μία νέα αρχή με αντίπαλο μία δυνατή ομάδα που όμως σήμερα έχει να αντιμετωπίσει και πολλά προβλήματα απουσιών. Το Χ2 «πληρώνει» 2.18, ενώ απο το συγκεκριμένο παιχνίδι υπάρχει και πρόταση στην κατηγορία «Μονά» Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.71. Ο Αστέρας είναι μία επιθετική ομάδα που στην έδρα του πάντα βρίσκει δίχτυα. Έτσι αναμένουμε ένα ανοικτό και αμφίρροπο παιχνίδι.

Στην κατηγορία «Σύστημα» έχουμε επιλέξει 3 αγώνες σε σύστημα 2-3 (4 στήλες x 14€) και συνολικό ποντάρισμα 56€. Αναλυτικά οι προτάσεις:

Μπάρνσλεϊ – Μπέρνλι 1 DNB (1.98)

Χάμιλτον – Φόλκερκ 2 DNB (1.90)

Κατάνια – Τορίνο 1 (2.00)

Στο Μπάσκετ ο tipster μας έχει επιλέξει δύο αγώνες απο το πρωτάθλημα Γερμανίας με το -4 της Μπάγερν στον εντός έδρας αγώνα με την Ούλμ να ξεχωρίζει (1.82). Δείτε εδώ αναλυτικά τις προτάσεις και διαβάστε την ανάλυση.

Μετά τη χθεσινή επιτυχία με 3/4 ο tipster του Τέννις έχει σήμερα 3 σημεία με πιο δυνατό τη νίκη του Μπενουά Πάιρ στο ATP Τσενάει κόντρα στον Μπαουτίστα Αγκούτ σε απόδοση 1.70. Δείτε εδώ αναλυτικά όλα τα σημερινά σημεία στο Τένις και διαβάστε τις αναλύσεις των προτάσεων.

Επισκεφτείτε το www.Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά Στοιχήματος της ημέρας σε, ΠοδόσφαιροΜπάσκετ και Tennis, ενημερωθείτε για τα Aποτελέσματα  Στοιχήματος , συμβουλευτείτε όλες τις βαθμολογίες και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Στοίχημα μέσω του Chat. Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε.

To Top