Ποδαρικό Πρωτοχρονιά στο Νέο Ρύσιο!

Χριστούγεννα στο γήπεδο. Το ίδιο και την Πρωτοχρονιά… Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ θα περιμένει τους παίκτες του για να κάνουν ποδαρικό στο… Νέο Ρύσιο, δηλαδή στο γήπεδο, εκεί όπου… ξημεροβραδιάζεται και ο ίδιος!

Οι συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Άρη, δεν επιτρέπουν στον προπονητή της ομάδας, σκέψεις για παραχώρηση ρεπό, καθώς από την ερχόμενη Τετάρτη ξεκινά ένας «μαραθώνιος» συνεχόμενων αγώνων, σχεδόν ανά τρεις ημέρες.

Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι ο Ιανουάριος θα είναι ο πιο δύσκολος και ο πιο καθοριστικός μήνας για την συνολική πορεία του Άρη. Η ξεκούραση των πολεμιστών μπορεί να περιμένει…

Βέβαια,  ο Πολωνός έδωσε λίγες… ανάσες και ενημέρωσε ότι οι παίκτες τους θα κάνουν διάλειμμα μία ημέρα (την Παρασκευή) και από εκεί και μετά, τα κεφάλια μέσα.

Στη συνέχεια, ανανέωσε το ραντεβού την παραμονή και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου. Αυτές τις δύο ημέρες θα ετοιμάσει την ομάδα για την αναμέτρηση που ακολουθεί στην Κέρκυρα, παιχνίδι το οποίο χαρακτηρίζεται και είναι ιδιαίτερα κρίσιμο…

 
Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top