ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ποδαρικό στο 2016 με νίκη (5-0) και ξεμούδιασμα για τον Άρη

Φιλική νίκη επί της Ειρηνούπολης πέτυχε ο Άρης με σκορ 5-0 στο γήπεδο του Ταγαροχωρίου. Τα “κιτρινόμαυρα” τέρματα πέτυχαν οι Κόκε (δύο), Κυβελίδης, Ν΄Λουντούλου και Ανδρεάκος. Επόμενος αντίπαλος, ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας το Σάββατο στο “Κλεάνθης Βικελίδης” στο τρίτο και τελευταίο φιλικό για την διακοπή του πρωταθλήματος. Ήταν η πρώτη νίκη για τον Άρη μέσα στο 2016, έστω και σε ένα φιλικό παιχνίδι…

Απέναντι στην ομάδα που αγωνίζεται ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Θοδωρής Καρυπίδης στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας, οι παίκτες του Άρη είχαν την ευκαιρία να “ξεμουδιάσουν” από την πολυήμερη αγωνιστική απραγία.

Το σκορ άνοιξε ο αρχηγός του Άρη, σήμερα Σέρχιο Κόκε στο 22΄με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Μελισσάς. Στο 45΄ο Ν΄Λουντούλου πέτυχε το 0-2 σε κενή εστία με προβολή μετά από σέντρα του Καλογέρη, ενώ το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Κυβελίδη στις καθυστερήσεις με κεφαλιά να πετυχαίνει το 0-3.

Στο 64΄ο Ντόγος κέρδισε το πέναλτι με τον Σέρχιο Κόκε να ευστοχεί εκ νέου για το 0-4, ενώ στο 85΄σε κενή εστία ο Ανδρεάκος μετά από σουτ του Καπνίδη και απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα, πέτυχε το τελικό 0-5.

Άρης: Tζινάρ, Ντόγος, Ιντζίδης, Μαζουλουξής, Βουτσιάς, Μελισσάς, Καλογέρης, Κόκε, Ν΄Λουντούλου, Κυβελίδης, Μπουλγκουρίδης αρχική ενδεκάδα.

Έπαιξαν ακόμη: οι Καπνίδης, Κωνσταντινίδης, Σαμαρόπουλος, Παυλίδης, Ανδρεάκος,  Ιακωβίδης, Μπαξεβάνος

 

To Top