ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Ποδαρικό” στο 2024 με νίκη για τον Άρη μέσα στην Τρίπολη (16:00 – PRESSARIS LIVE)

Επιστροφή στη δράση για τον Άρη μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με ένα και μοναδικό στόχο: την νίκη για να συνεχίσει σε τροχιά επιτυχιών μέσα στο 2024.

Οι κιτρινόμαυροι αντιμετωπίζουν σήμερα (16:00 – PRESSARIS LIVE) τον Αστέρα στην Τρίπολη θέλοντας να κάνουν “ποδαρικό” με “τρίποντο”, παρά τις απουσίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Συγκεκριμένα, ο Άκης Μάντζιος δεν θα έχει στη διάθεσή του, τον τιμωρημένο Νταρίντα και τον τραυματία Βερστράτε (έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και θα κάνει μαγνητική), ενώ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Ρόουζ, το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα στις μεταγραφές του Ιανουαρίου.

“Είμαστε καλά. Τα παιδιά είναι σε καλή κατάσταση, καθώς δουλέψαμε δυνατά μέσα στη διακοπή. Προετοιμαζόμαστε για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και για ένα μήνα αρκετά απαιτητικό”, όπως δήλωσε ο Άκης Μάντζιος έχοντας στην αποστολή τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζιο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ζουλ, Ντουκουρέ, Τζούρασεκ, Ρουπ, Πάρντο, Μενέντες, Σουλεϊμάνοφ, Σαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης.

Ο προπονητής των κιτρινόμαυρων έδωσε το… στίγμα για το σημερινό παιχνίδι τονίζοντας ότι: “Πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι. Τον τρόπο που πρέπει να δουλέψουμε στο γήπεδο τον δείξαμε στα παιδιά και πιστεύω ότι τον αφομοιώσανε καλά. Η ομάδα έχει βελτίωση σε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού της”.

Με απουσίες θα παραταχθεί και ο Αστέρας Τρίπολης το πρώτο ματς του 2024. Στον Μπαρτόλο που δεν υπολογίζονταν λόγω ενός τραυματισμού προστέθηκαν και τα ονόματα των Ατιένθα, Άλβαρες που ταλαιπωρούνται από ίωση και τέθηκαν νοκ άουτ.

Η αποστολή του Μίλαν Ράσταβατς είναι η εξής: Παπαδόπουλος, Γραμματικάκης, Κακαδιάρης, Γκαρσία, Χουχούμης, Καρμόνα, Κάστανο, Χριστόπουλος, Ζουκάνοβιτς, Γκος, Βαλιέντε, Μουνάφο, Σουρλής, Ντιαρά, Σίτο, Αλάγκμπε, Ζουγλής, Κρεσπί, Μιριτέλο, Μάντζης, Καλτσάς.

Διαιτητής: Ευαγγέλου, Α’ Βοηθός Τζιουβάρας, Β’ Βοηθός Κομισοπούλου, 4ος Τσαγκαράκης, VAR Πολυχρόνης, Ψαρρής.

To Top