Ποδοσφαιρική πανδαισία γκολ από την Μάντσεστερ Σίτι (video)

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία επιβλήθηκε με το ευρύ 7-0 της Λιντς, στέλνοντας μήνυμα σε Λίβερπουλ και Τσέλσι για το ποιος είναι το φαβορί και για τη φετινή κούρσα.

Το ματς είχε ήδη τελειώσει στα πρώτα 15 λεπτά. Μόλις στο 8’ ο Φόντεν άνοιξε το σκορ, ενώ στο 13’ ο Γκρίλις με κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-0, έχοντας κλειδώσει το άνετο τρίποντο για την ομάδα του από πάρα πολύ νωρίς. Ωστόσο, η Μάντσεστερ Σίτι είχε κέφια και αυτά τα… πλήρωσε η δύσμοιρη Λιντς, που είχε και πολλές απουσίες.

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε στο 32’ έκανε το 3-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, αλλά η συνέχεια δόθηκε πολύ νωρίς στο δεύτερο μέρος. Το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ πρόσθεσε ο Μαχρέζ στο 49’, ενώ στο 62’ ο Κέβιν Ντε Μπρόινε πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, σκοράροντας το ομορφότερο τέρμα της βραδιάς.

Τη συνέχεια ανέλαβαν οι κεντρικοί αμυντικοί, καθώς αρχικά στο 74’ ο Στόουνςκαι στο 78’ ο Άκε που μόλις είχε περάσει στο παιχνίδι διαμόρφωσαν το τελικό 7-0, μην αφήνοντας ιδιαίτερα περιθώρια για όποια κριτική στο ματς.

To Top