Ποδοσφαιριστής ακολούθησε την διατροφή του Κριστιάνο και… πήγε να πεθάνει!

Παίκτης της Παλμέιρας αποφάσισε να ακολουθήσει την αυστηρή διατροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο και ομολόγησε ότι… τα είδε όλα!
Δεν είναι όλα για όλους! Ο ταλαντούχος μπακ της Παλμέιρας, Γκάμπριελ Μενίνο αποφάσισε να ακολουθήσει την ειδική διατροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, με σκοπό να αυξήσει την μυϊκή του μάζα και ομολόγησε ότι… τα είδε όλα: «Ήμουν στα κιλά μου, αλλά πήγα στον διατροφολόγο της Παλμέιρας και του ζήτησα να μου φτιάξει μία διατροφή, όπως αυτή του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Για πρωινό έτρωγα ένα αυγό και συμπληρώματα διατροφής. Το δεκατιανό ήταν ξανά συμπληρώματα και για μεσημεριανό είχα ψάρι και σαλάτα. Το απόγευμα σνακ και συμπληρώματα και για δείπνο πάλι ψάρια και σαλάτα».

Μόνο που τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε ο Μενίνο: «Στο ζέσταμα από το πρώτο παιχνίδι ένιωθα ότι δεν μπορούσα να τρέξω άλλο. Νόμιζα ότι θα πεθάνω! Μετά από πέντε λεπτά στο παιχνίδι δεν μπορούσα να τρέξω πια, ζήτησα αλλαγή. Ο διατροφολόγος είδε ότι δεν ήμουν καλά και ζήτησε αμέσως από τον μασέρ να μου φέρει τζελ και ισοτονικά».

To Top