Ποδοσφαιριστής της Γερμανίας έφαγε πόρτα από το Μουντιάλ και… διέπρεψε στο πόκερ!

O Max Kruse,  που αγωνίζεται ως επιθετικός στην Εθνική Γερμανίας δέχτηκε ισχυρότατο σοκ όταν ενημερώθηκε πως δεν θα συνοδεύσει τους υπόλοιπους παίκτες της αποστολής στο Mundial της Βραζιλίας. 
Αφού δεν κατάφερε να λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο του ποδοσφαίρου ο Kruse αποφάσισε να αγωνιστεί σε ένα διαφορετικό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και την ώρα που οι συμπαίχτες του διεκδικούσαν ακόμη ένα κύπελλο εκείνος βρέθηκε να ετοιμάζει βαλίτσες για Las Vegas προκειμένου να παίξει στο World Series of Poker.
Αν και ο Kruse δεν ασχολείται εντατικά με το πόκερ κατάφερε να φτάσει πολύ κοντά στην κατάκτηση ενός από τα πιο δύσκολα events.
Ο Κruse έλαβε μέρος στο Event #36, το 2-7 Draw Lowball που είχε buy in τα $1.500.  Το τουρνουά συγκέντρωσε 241 παίκτες και ανάμεσά τους ήταν κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα του πόκερ όπως οι: Phil Hellmuth, Antonio Esfandiari, Erik Seidel και Mike Matusow. Ο Kruse έφτασε μια ανάσα από το heads up και κατέκτησε την 3η θέση για την οποία έλαβε το ποσό των $36.494.
Το πιο αξιοσημείωτο από όλα είναι πως ο Kruse έμαθε να παίζει την συγκεκριμένη παραλλαγή μέσα σε μόλις 30 λεπτά από τον George Danzer και ενώ παρακολουθούσε τον αγώνα μεταξύ Γερμανίας και Πορτογαλίας.
Πηγή: pokerlobbygr.com
To Top