Ποια είναι η πρόταση Γαλανού για την ΠΑΕ Άρης

Η παρουσία του Γιώργου Γαλανού στην γενική συνέλευση του ΑΣ Άρης την Τετάρτη, θα δώσει την δυνατότητα στον 46χρονο επιχειρηματία να αναπτύξει την πρόταση του. Θα είναι καθαρά ενημερωτική η παρουσίαση, αφού δεν τίθεται από καμία πλευρά θέμα να αποφασίσει ο οποιοσδήποτε αύριο για την τύχη της.

Μαζί με τον Γαλανό είναι άλλοι δυο νέοι άνθρωποι του Άρη που προέρχονται από το κιτρινόμαυρο οπαδικό κίνημα και είναι ο Περικλής Τράιος και ο Τάσος Αναστασίου.

Σίγουρα ο κόσμος αντιμετωπίζει με επιφυλακτικότητα την προσπάθεια, ειδικά από τη στιγμή που και το ποσό και το όνομα του Γαλανού δεν δίνουν εκ προοιμίου της εγγύηση μιας μεγάλης επενδυτικής παρουσίας. Όμως αυτή τη στιγμή είναι η μοναδική πρόταση που έπεσε στο τραπέζι, με ότι συνεπάγεται αυτό…

Σύμφωνα με τα όσα έχουν αναπτύξει δημόσια αυτή τη στιγμή, η πρόταση έχει να κάνει ως εξής:

1. Άμεση καταβολή 1.000.000 ευρώ και σε ορίζοντα διετίας 2.000.000 ευρώ.

2. Με βάση το “πορτοφόλι” του Γαλανού, αλλά και τις ανάγκες της ομάδας (χρέη, ρόστερ κτλ) στη Β΄ εθνική, η πρόταση αναφέρεται στην συμμετοχή του Άρη στη Γ΄ εθνική.

3. Τα χρήματα αυτά, σύμφωνα με τα όσα λέει ο ίδιος ο Γαλανός, δεν θα τα αξιώσει πίσω. Θα ζητήσει όμως εγγυήσεις, εφόσον ο Άρης (αν όλα πάνε καλά…) θα ανέβει στη Β’ εθνική και ξεκινήσει η διαδικασία της δημιουργίας της ΠΑΕ χωρίς χρέη.

4. Συμμετοχή 3μελους επιτροπής των βετεράνων στα δρώμενα για να ελέγχει κάθε στιγμή την δραστηριότητα του.

5. Κανένας αποκλεισμός σε μέλη της οικογένειας του Άρη, είτε είναι πρώην παίκτες ή παράγοντες. Άνοιγμα σε όλο το φάσμα της κιτρινόμαυρης οικογένειας, όπως διεμήνυσε και στη συνάντηση της Δευτέρας.

6. Συνάντηση (μετά από αυτή με τους βετεράνους) και με πρώην παράγοντες του Άρη, προκειμένου εφόσον το επιθυμούν να συμμετέχουν και αυτοί οικονομικά.

7. Συμμετοχή στην προσπάθεια του Γιάννη Ιωαννίδη, εφόσον όπως έχει δηλώσει, επιθυμεί να ηγηθεί μιας προσπάθειας στη φιλοσοφία της αλλαγής σελίδας.

8. Κάθε βήμα και κάθε ενέργεια, να γίνει με βάση τους θεσμούς και φυσικά την έγκριση των μεγαλομετόχων (ΚΜΑ, ΑΣ) και του κόσμου της ομάδας.

To Top