ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ποια είναι τα δεδομένα στην υπόθεση Βεζένκοφ, παρακολουθεί διακριτικά ο Άρης

Ο Άρης παρακολουθεί διακριτικά το μέλλον του Σάσα Βεζένκοφ στην Μπαρτσελόνα και αν αποφασίσουν οι μπλαουγκράνα να δώσουν τον παίκτη δανεικό, είναι βέβαιο ότι θα κινηθούν για την απόκτησή του.

Ποια είναι τα δεδομένα για τον 21χρονο φόργουορντ; Αυτή τη στιγμή θα πρέπει να εξηγηθεί στον παίκτη ο ρόλος που θα έχει στην Μπαρτσελόνα τη νέα χρονιά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την Ισπανία, ο ρόλος του θα είναι υποβαθμισμένος σε σχέση με την φετινή χρονιά.

Αν ο Βεζένκοφ θέλει να είναι 12ος στους μπλαουγκράνα και να παίζει λιγότερο από ότι θα υπολόγιζε, τότε θα μείνει και θα διεκδικήσει τον χρόνο του μέσα από μια συγκεκριμένη διαδικασία. Αν αποφασίσει ότι θέλει να παίξει, τότε θα πρέπει να κινήσει διαδικασίες ο ίδιος, να ζητήσει να πάει δανεικός σε άλλη ομάδα.

Οι κίτρινοι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα, αν πρώτα δεν… δράσει ο Βεζένκοφ. Και επίσης, από εκεί και πέρα, είναι καθαρά θέμα της Μπαρτσελόνα, αν αποφασίσει να τον δώσει δανεικό – υπάρχουν ισπανικά δημοσιεύματα που αναφέρουν αυτό το ενδεχόμενο – και σε ποια ομάδα.

Είναι μια περίπτωση, που ο Άρης αξίζει να ασχοληθεί, αλλά το πρόβλημα και εδώ είναι ο χρόνος, που δεν είναι σύμμαχος των κίτρινων.

To Top